Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o GTA 5 wersji pudełkowej

uwotm9.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, zakupiłem pudełkową wersję GTA V z tego sklepu:

http://muve.pl/pc/akcja/grand-theft-auto-v-pc/4244

Jak to będzie z aktywacją gry? Z tego co wiem to Rockstar nie ma własnej platformy do gier jak Origin czy Steam. Więc jak ma odbyć się aktywacja? Może jednak będzie kodzik na Steam? Bo kurde Digital version 70 zł droższa i nie wiem zbytnio czym się różni :P Proszę o rozjaśnienie. 

he?

Opublikowano

Prawdopodobnie dostaniesz pudełko z płytą i kodem do SocialCluba od RockStara, gdzie aktywujesz grę i możliwość wejścia do GTA Online.

przecie gta 5 jest na stima. tam aktywujesz gre

Nigdzie nie pisze czy jest na steam. ;)

Skoro wprowadzili już grę na steam to pewnie tam będzie trzeba ją aktywować,

Niekoniecznie, skoro nie pisze, mogą zrobić tak jak napisałem wyżej. To, że jest nie oznacza, że akurat tam aktywujesz.

Opublikowano

Prawdopodobnie dostaniesz pudełko z płytą i kodem do SocialCluba od RockStara, gdzie aktywujesz grę i możliwość wejścia do GTA Online.

Skoro wprowadzili już grę na steam to pewnie tam będzie trzeba ją aktywować,

Opublikowano

Niekoniecznie, skoro nie pisze, mogą zrobić tak jak napisałem wyżej. To, że jest nie oznacza, że akurat tam aktywujesz.

Hmmm. Też tak myślę, ale czy ten Social Club R* pozwala na wprowadzenie jakiekolwiek kodu i przypisać go do użytkownika? Z jednej strony dużo gier pudełkowych miało key do Steama aczkolwiek wiersja digital, tak jak pisałem, jest o wiele droższa. 

he?

Opublikowano

Hmmm. Też tak myślę, ale czy ten Social Club R* pozwala na wprowadzenie jakiekolwiek kodu i przypisać go do użytkownika? Z jednej strony dużo gier pudełkowych miało key do Steama aczkolwiek wiersja digital, tak jak pisałem, jest o wiele droższa. 

Kupujesz kod, logujesz się na stronę i wbijasz kod - jeden na jedno konto. Kupując GTA V na steam otrzymasz ją w steam i w Social Club.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...