Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dwóch skryptów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam skryptów ale nie pamietam jego nazwy. 1 Skrypt automatycznie unika skill shotów np. Dzidy nidalee. A drugi to typowy aimbot, sam robi np. Graba blitzem albo trafia z innych skillshotów. Prosiłbym o link do pobrania skryptu i jak jest to możliwe jakaś instrukcje jak zainstalować skrypt i jak go użyć w grze. Mam jak coś wersje darmową bol studio.

zDlszn.png

Opublikowano

Szukam skryptów ale nie pamietam jego nazwy. 1 Skrypt automatycznie unika skill shotów np. Dzidy nidalee. A drugi to typowy aimbot, sam robi np. Graba blitzem albo trafia z innych skillshotów. Prosiłbym o link do pobrania skryptu i jak jest to możliwe jakaś instrukcje jak zainstalować skrypt i jak go użyć w grze. Mam jak coś wersje darmową bol studio.

1. iVade/EzVade(nie dziala)/Evadeee

2. Jest pare skryptow na blitza, wejdz na botoflegends i poszukaj.

­

Opublikowano

Moze da ktoś jakąś instrukcje jak zainstalowac i jak uzwac w grze? ;_; bo do tychczas uzywalem jedynie skryptu na kate i ryze

zDlszn.png

Opublikowano

Sorki za Off ale zanim coś napiszesz zapoznaj się z instrukcją użytkowania programu :)

Problem z BoL'em ? Pisz do mnie. ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...