Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze Pomocy Connection Refused

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam duzy problem wyskakuje mi błąd connection refused i nie mogę włączyć serwera ..grzebałem coś w tabelce przedtem ale żaden sposób nie działa instalowałem na nowo i naprawiałem niby ta tabelkę jak jest w tutku co ma robić?????

plis

Opublikowano

UP ten sposob nie dziala. znaczy sie moze i "zniszczy" błąd connection refushed ale pojawia sie następny ;/

Najczęsciej trzeba robić server na nowo.Zapisz sobie zakładkę player oraz account i zrob na nowo server.

I potem tylko wrzuć to przez filezille

xxx

Opublikowano

Connection refused pojawia się kiedy serwer bazy nie wystartuje z nieznanych przyczyn. ABy zobaczyć czy się ma nadal ten błąd sugeruję żeby odpalić najpierw serwer db

To jest ukryta treść, proszę

i zobaczyć jakie ma on błędy potem w syserr i spróbować je naprawić

30.01.2010 - 16.06.2013 - Główny technik i administrator Yitian2/XLasT. <3

Tworzę i sprzedaje: Lib'y, Questy, GUI, nowe systemy, funkcje bla bla bla. Wszystko prócz grafiki i przeniesienia metina na nowy silnik graficzny.

Kontakt na PW.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. Może poprostu masz zmienne ip i dlatego ci to wyskakuje:) ja tak mam i niestety niemoge serwa postawic:/

Opublikowano

@Duza Bania ma racje

Jak zrobisz tym sposobem pojawia się następny problem (ciagle laduje sie baza danych)..

Jednym slowem :

Connection Refused dla mnie znaczy - Server Padl zrob go od nowa

\

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...