Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z DC?

xpinekkryyx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od tygodnia mam cos takiego, gram wszystko oke... po jakims czasie widze jak ludzie graja normalnie pisze z nimi na czacie oni wdza co pisze a u mnie pisze Reconecting i nie moge sie ruszyc z miejsca... w tym samym czasie sprawdzam przegladarke czy to nie z netem cos a tu twitch yt wszystko smiga jak nalezy bez zaciec... wth?

farah.png

Pomocnik
Opublikowano

Spróbuj opcji napraw, ja też tak mam czasami :)

// Ewentualnie jeżeli opcja napraw nie pomoże, to Ci pokażę konfigurację ustawień internetu ale to już będzie troszkę trudniejsze do ogarnięcia ;)

Pomocnik
Opublikowano

W tygodniu byly patche to skanowalo pliki i nic to nie dalo:)

To może reinstall gry, próbowałeś ?

Opublikowano

Nie nie probowalem reinstalowac... naprawiam teraz... jeszcze jednym powodem moze byc internet...

Tydzien temu jakos konserwacje robili z netem. Wymienili modem i antene bo mam radiowke. Inny ip teraz mam.

Ale to troche dziwne ...  przed chwilka gralem to sie nie dalo grac praktycznie co pare minut mialem takie zawiechy ze nic nie moglem zrobic... A YT i twitch smiga bes scin na source:D

// Zaraz dam znac jak naprawi. 

farah.png

Opublikowano

Po formacie, sciagnietym nowym cliencie i instalu... dalej to samo... Ma ktos jakies pomysly jak to napraawic?

// A tu widze ze nie tylko ja mam tak... moze to cos z patchem nie tak?

farah.png

Opublikowano

Tzn na rankedach jak wczoraj gralem to mialem tak raz na 10-20minut. Na aramach jakos 5-10 minut a na tym nowym trybie dzisiaj to mam co 30sec....

// sprobuje na innym servie

farah.png

Opublikowano

To tak... Zagralem na West normala i dzialalo normalnei bez zadnych lagow:) Teraz lukne na EuNe to samo, szkoda ze mam priorytet :D

Dobra to raczej wina servera:) Pzdr

farah.png

Opublikowano

Do 12:20 gralo sie od rana bez zadnych lagow... a potem co jakis czas nie tak czesto jak wczoraj ale dalej sa;) Jedni pisza ze maja lagi tak jak ja a drudzy ze niemaja wogole.. 

// The KondziX멍청한

O jakiejs konfiguracji neta wspominales?

farah.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...