Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery inne, niż PL

ArcticMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano.

Grałem troszkę na PLu i że tak powiem chciałem się trochę rozerwać, odchodząc od ów serwera.

Chciałbym się dowiedzieć na jakim można pograć (chodzi mi o de, se etc) oraz dlaczego, czym się różnią od PL i jakie w ogóle ciekawe są te serwery ^^

Opublikowano

Na DE ceny ancków i innych dupereli są tańsze (poza piórkami cena ta sama) administracja nie jest aż tak powalona jak na pl, stara się za wszelką cenę pomóc graczowi. Eq na 90+ wystawiane na nb posiadają w 90% przypadków dobre sl do pvp.

Mniejsze chamstwo niż na pl. Podczas wymiany sp/golda i innych fantów odbywają się w 95% bez kradzieży (pozostałe 5% to polacy)

Sporo osób pomaga za darmo w cp, expieniu itp.

Ogólnie przyjemniejsza atmosfera.

Opublikowano

Polecam także resell , bardzo dobry sposób na kase :P 

P.S Pięknie to ująłeś Eryk co do tej wymiany xD 

Opublikowano

eryk Dobrze powiedział, nie ma debilnych dzieci z polski i gra sie wyśmienicie 

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Ja ci polecę UK :) Dlaczego ?

Nie jest za drogo (jak na PL) lecz tez nie załatwo :-). Glaca tam nie umarła ani arenki jak na niektórych serwach :c zarobek ? Roznie można zarabiać, sa tam mili ludzie oraz fajni przyjaźni w 97,5% czasu :-3 jeżeli chodzi ci o exp to tez bardzo łatwy :-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam CI najlepiej przestać grać w NosTale. Szkoda czasu itd... Ale jak już tak chcesz grać to na pewno nie na polskim zagraj na angielskim, ponieważ fajne lod jest co 2h chyba i mili ludzie. Polecam!

Opublikowano

Ten serwer pewnie nie działa a jak już działa to słabo a co do tematu : jednak pl jest najlepsza opcją według mnie i go właśnie polecam

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Polecam DE, ludzie są spoko, zawsze piszę, że jestem z polski i po angielsku i nikt nie ma z tym problemu, gra się śmiesznie bo nosmarket jest tani xD

Ogółem jest przyjemna atmosfera, a z językiem problemu nie ma bo przyzwyczaisz się prędzej czy później a nazwy itemków po prostu zapamiętasz :)

1375198444-U163133.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...