Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać do L#

seaxxXXX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć z góry mówię że tak czytałem wszystkie takie tematy kopałem się ale prawie wszystkie są nie aktualizowane albo nie mogę znaleźć tam odpowiedzi na moje pytanie.

Kupiłem konto 30lv Bronz V gdyż po prostu nie chciało mi się expić a teraz pytanie jaką postać kupić by szybko wyjść do Silvera . Proszę o nie pisanie komentarzy typu że z Bronzu ślepe dziecko by wyszło tylko proszę o odpowiedź . 

Prosta odpowiedź : Nazwa postaci i argumenty .

Powtarzam chcę szybko wyjść z Bronzu postaciami które wycarrują ich. (Obojętnie jaka linia)

Opublikowano

Ludzie wygrywają z 0/68 w challengerze, a Ty z brązu wyjść nie możesz ?  B)

@Antywarn: 

Mid: Xerath, Syndra.

ADC: Vayne, Graves, Jinx.

Xerath - duży dmg, zasięg, małe cd, cc.

Syndra - duży dmg, małe cd, burst, stune 1.5sek w kilka celów.

Vayne - duży dmg, stune, mały dash, true dmg co 3 hity, ult dający niewidzialność podczas używania Q oraz większy dmg, pasywa dająca free prędkość poruszania się (włącza się przy poruszania się w kierunku widzialnego wroga).

Graves - dość tanky dzięki swojej pasywce, duży dmg, dash, skill oślepiający przeciwników, ogromny burst.

Jinx - Free AS z pasywy, aoe hity z Q, slow, snear, globalny ult.

eSwH2k3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...