Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wydajność komputera spadła (POMOCY)

pawelus19999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. 

Od 3-4 dni wydajność mojego komputera strasznie spadła w grach (wot) z 60-90 fps do 20-40 , nawet jak siedze i przeglądam coś w przeglądarce to też zdarza się że  przytnie .

Komputer ten mam 1 rok z groszami . 

Tutaj troszke info o kompie : post-669081-0-97593300-1423697389_thumb.png

Nie wiem czy to ma jakiś wpływ wgl na to ale od niedawna  pojawiają mi się błędy typu : "RunDLL Wystąpił problem podczas uruchamiania pliku C:\Users\pc\AppData\Local\PriceFountain\prfo64.dll Nie można odnalezć określonego modułu . (i przycisks ok na końcu)

2 błąd (nie pamiętam dokładnie ) chrome.exe Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc0000005) kliknij ok aby zakończyć aplikacje . 

3 to praktycznie to samo tylko zamiast "chrome.exe" jest rundll32 (bodajże,,,)  

(ja nie jestem informatykiem wiec zdam się na was :) ) licze na was , mam nadzieje że szybko uporamy się z tym problemem (czekam) 

:rolleyes:

Nowicjusz
Opublikowano

Pierwsze co - rozkręć bude i wytrzep cały niepotrzebny kurz. Ja tak miałem ze swoim. Cały wentylator na procku byłzakurzony że nie miał nawet co chłodzić (3mm grubości kurzu na radiatorze)

Najlepiej spręzonym powietrzem albo idź na wulkanizacje i niech Ci dadzą na chwile kompresor pod dużym ciśnieniem wydmuchasz wszystko (nawet  z zasilacza)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...