Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zielony gracz na bolu potrzebuje pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.
Potrzebuje kogoś kto mi wytłumaczy kilka rzeczy takich jak :

Mam już załadowany skrypt np do Ziggs'a i co teraz?
Mam dodatkowe mody polecane od Bol'a np Perfect Ward ( sprawdzałem i nie działa lub nie wiem jak się włącza bo nie jest napisane)

Musze najpierw włączyć bola a później lola ? Lub moge lola później bola.

I naprawde nie wiem jak to z tymi skryptami jest. Sciągnąłem z tego forum z polecanych ziggsa i nie wiem co mam zrobić aby działał.
Pomożcie a dostaniecie + :D

14 lat  

Pomocnik
Opublikowano

Aktualnie BoL nie działa, gdyż wyszedł nowy patch :) Ale normalnie to odpalasz bola, zaznaczasz skrypty, wchodzisz do gry i tyle. Tylko musisz obczaić jakie dane klawisze mają funkcję :)

Opublikowano

Ja pierdziele zrozum kolegę wyżej, że BoL nie działa bo był patch. Być może dla VIPów działa ale dla osób z free kontem będzie działać za tydzień jakoś.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Tyle się naczytałem że wiem już wszystko o wydawaniu dla cebuli bola. xD

bol dla free userów jest po kilku dniach, zazwyczaj po tygodniu, a dla VIP'ów na następny dzień lub drugi.

Musisz czekać. :)

Opublikowano

Ja pierdziele zrozum kolegę wyżej, że BoL nie działa bo był patch. Być może dla VIPów działa ale dla osób z free kontem będzie działać za tydzień jakoś.

Chciałbym zrozumieć kolege wyżej, tylko wyskakiwało mi że inject udany dlatego pytam. A ty naskakujesz na mnie jak na jakiegoś gimbusa.

Dzięki za informacje..

14 lat  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...