Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jaki ADC?

Flapy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż myślałem nad kupnem Jinx , Graves lub Dravenem. Która jest łatwa i której ryjot nie zamierza nerfic?  

Opublikowano

Graves jest teraz op, na 3 lvlu rozwala, a po 6 jak Akali. Co do nerfów nie wiem, póki co się nie zapowiada.

dasze dmg te sprawy, opi doki

Opublikowano

Graves

+harras

+slow

+boost do AS po użyciu E

+Co AA zmniejsza nam się cd na e

+dobre ulti do czyszczenia w tf

Opublikowano

Według mnie jinx jest nejlepszym champem kupiłem ją jak jeszcze nie miałem 30 levela a teraz cerruje nią praktycznie wszystkie gry ona ma fajnego passywa że 3 hity pod rząd zwiększają jej speed atak a jak zniszczy wrogiego przeciwnika lub wrogą wieże to dostaje dosc szybkiego speeda.

Opublikowano

jinx jest teraz według mnie najlepszym adc , nie musi wygrać lini , żeby wygrać mecz. Wystarczy że podłapiesz pare killi.

Opublikowano

Ezreal, Jinx to są 2 najlepsze ADC moim zdaniem.

Opublikowano

Według mnie Graves

+ mobilny

+ dość szybki AS + E

+ obszarowy ultimate

+ dobry dmg z Q

+ oślepienie

+ spowolnienie

- dość manożerny jak chyba każda postać ;_; ...

Budowniczy
Opublikowano

@up ale byś się zdziwił enemy jungler thormail top thormail mid support adc thormail nawet nie wiesz jak czesto mi sie to przytrafia.

Co do tematu bierz dravena ciekawa mechanika i ten DMG<3

Pomocnik
Opublikowano

Draven jest trudny dosyć, musisz obczaić łapanie tych toporów. Graves wszystko niszczy, ma olbrzymi burst, lecz ja polecę Ci Jinx : Super Pasywka, AoE dmg = szybki lane clear i push. Niezły dmg i fajny ult :)

Opublikowano

Graves jest teraz jednym z silniejszych adc, ale jest w mecie, a wiadomo, że jak coś jest w mecie to jest silne(według graczy), więc Riot będzie to nerfić. Więc jeśli szukasz dobrego adc, które póki co nie będzie nerfione to Jinx. Jej obszarowe ataki i ult robią pogrom w TF'ach. Jedynym minusem jest to, że łatwo ją złapać(chyba, że wpadnie w pułapki, to wtedy ten ktoś ma problem).

Opublikowano

Ja bym napewno wyeliminiwał dravena a co do jinx i gravesa to obie postacie sa bardzo mocne jednak przewagą gravesa jest to ze ma escape mechanizm ;P 
Chyba wybrał bym gravesa ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...