Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wcześniejsze updaty?

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Zakładam ten temat no bo przeszła mi przez banie pewna myśl skoro patche wychodzą tydzień wcześniej to skrypterzy odpowiedzialni za to że sharp działa mogli by przecież pracować na pbe tak żeby kwestia następnego patchu nie zajmowała by dzień czy dwa tylko był by odrazu przygotowany sharp na następny patch myślę że osobom odpowiedzialnym za to było by to na rękę bo i tak i tak muszą się napracować nad aktualizacją sharpa zrobili by to wcześniej mieli by to z głowy i ludzie by byli zadowoleni a nie spamowali na forum joduska.me że im sharp nie działa :D Co wy o tym sądzicie? 

Pomocnik
Opublikowano

Tak się chyba nie da zrobić. Oni zabierają się za obchodzenie zaraz po wyjściu patcha, a oni nie są tacy głupi i założę się, że gdyby się dało to by tak robili :)

Budowniczy
Opublikowano

Prosze bardzo panowie odsyłam do tematu http://www.mpcforum.pl/topic/1014222-pytanie-bol-i-pbe/ skoro bol na pbe działa to czemu nie miał by działać na nim sharp.

Opublikowano

Bol nie działa na PBE!!! Nie masz konta na PBE to się nie wypowiadaj. Spudgy napisał oficjalnie, że Bol nigdy nie będzie działał z PBE ponieważ są codziennie aktualizacje na PBE!!!

A jak ktoś taki mądry jest to proszę pokazać dowody.

Pomocnik
Opublikowano

Prosze bardzo panowie odsyłam do tematu http://www.mpcforum.pl/topic/1014222-pytanie-bol-i-pbe/ skoro bol na pbe działa to czemu nie miał by działać na nim sharp.

Odesłałeś nas do tematu gdzie piszę, że BoL nie działa na PBE, więc o co chodzi ?

@topic L# ani BoL nie będą działać na PBE, oba te serwery różnią się i nie da się robić aktualizacji BoL'a/Sharp'a przed wprowadzeniem patcha na oficjalne serwery. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...