Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

myszka itp

Got Banned

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z ustawieniami gry bo gdy ustawiam predkosc myszy na np 7.00-10.00 to gdy zresetuje gre wraca mi do domyslnych ustawien 3.0... denerwuje mnie to bo za kazdym razem musze to przestawiac... i czy jest jakas komenda ktora np odciela my predkosc myszy w grze i tylko stosowala dpi w myszce?

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

1. Spróbuj poszukać w folderze cfg pliku o nazwie autoexec

Usuń go, chyba że masz jakieś potrzebne komendy to go zmodyfikuj.

Odznacz tylko do odczytu z pliku config

Ostatnią rzeczą może być usunięcie całego folderu cfg, włączenie gry i zmodyfikowanie gry od nowa. 

he?

Opublikowano

Masz pewnie config na tylko do odczytu. A w CSa gra się na jak najniższym DPI, ja mam DPI400, sens 2.5. Zgaduje że Silver?

Opublikowano

Takie gadanie, że jak na najniższym DPI, każdy gra jak mu wygodnie. ProGracze po prostu polecają DPI od 400 do 800~~ i niski Sens w grze, ponieważ czym niższy sens i dpi czym większa precyzja, szczególnie na dłuższe dystanse, ja też gram na dpi 600 i 2,52 sens w grze, ogólnie gra mi się dobrze, choć czasami denerwuje mnie to, że jak ktoś strzela mnie w plecy to nie zdążę się obrócić, ale mimo wszystko jak daje wyższe dpi/sens to już nie da się grać bo za bardzo celownik mi ucieka z graczy przy większej akcji. Trzeba dostosować DPI/sens do siebie, ale także polecam mniejsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...