Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież konta

Gość Masao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Jakiś czas temu (dokładniej pisząc 3 miesiące) zakupiłem konto do League of Legends za 150 zł. Oczywiście otrzymałem wszystkie dane do zmiany hasła i w ogóle, także konto było już w 100% moje. Dziś próbuję wejść i pokazuje mi się komunikat o złym loginie lub haśle. Wchodziłem na oficjalną stronę lola z prośbą o przypomnienie swojego hasła, ale gdy podawałem e-mail to pokazywał mi się komunikat, że został wprowadzony zły e-mail. Najprawdopodobniej, a raczej na pewno zostałem okradziony przez allegrowicza u którego zakupiłem konto. 
Co teraz zrobić?

Opublikowano

Rozumiem, mi tutaj o pieniądze nie chodzi tylko o czas jaki zmarnowałem na konto. Mam nadzieję, że osobie, która skradła mi konto podwinie się kiedyś noga.

Opublikowano

"Masz nauczkę na przyszłość."

A tak serio, możesz z tym iść na policję, jeżeli masz wszystkie dane tego kolesia, lub przejechać się do niego, ja tak zrobiłem, sprzedawcą konta okazał się wtedy 12-latek, który chciał być sprytny, skończyło się na dogadaniu z jego rodzicami... Dostałem i pieniądze i konto.

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

­

Takie są uroki zakupów kont na Allegro. Spróbuj napisać do supportu, może to coś da. 

Facepalm, zakup kont jest zabroniony. Jedynie to mógłby przedstawić dowody, że owy właściciel sprzedał konto, wysłać na support i permik. :)

­azYIWDl.png

Opublikowano

Danych do allegrowicza niestety nie posiadam, nawet gdybym je znał, to raczej wątpię żeby mieszkał gdzieś w mojej okolicy. Co do tego, że zakup konto jest zabroniona to sobie zdaję sprawę, jedyne co w tej chwili mogę zrobić to najprawdopodobniej spróbować jakoś "zbanować" konto poprzez support.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...