Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzisiejsza aktualizacja i problemy :(

Tutka0155

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po dzisiejszej aktualizacji po włączeniu LoL wyskakuje mi błąd rads! ;/

Próbowałem wszystkiego i nadal to samo .

Pomysły? 

Przechwyt_wxwsnaw.png

Opublikowano

Żeby nie zakładać tematu, mógłby mi ktoś powiedzieć dlaczego mi się pobiera z prędkością 30-60 kbs ? Na speed testach normalnie 10MB, to samo jak pobieram cokolwiek z neta... a to gówno z 40kbs idzie, mimo iż na starcie była chwilę dość wysoka prędkość...

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

bo serwery z gory nie pozwalaja na duzy download. ja tez mam po 60 downloadu a sciagam patch po 5 mb tylko.

Żeby nie zakładać tematu, mógłby mi ktoś powiedzieć dlaczego mi się pobiera z prędkością 30-60 kbs ? Na speed testach normalnie 10MB, to samo jak pobieram cokolwiek z neta... a to gówno z 40kbs idzie, mimo iż na starcie była chwilę dość wysoka prędkość...

Akashii mylisz sie.

Bo pobiera powoli zeby nie przeciazac dysku i procesu z powodu ze przeszukuje i przygotowuje pliki do podmiany.

a do @topic

1. Zaaktualizuj wszystkie sterowniki co masz na komputerze-laptopie

2. Repair

3. jak 2 nie zadziala to reinstaluj

4. Sprobuj od kogos zdobyc patcha, i go podmienic. (jak wogule kogos bedziesz mial)

5. Niestety pozostanie napisanie do supportu jak 1,2,3,4 nie dziala

Opublikowano

Akashii mylisz sie.

Bo pobiera powoli zeby nie przeciazac dysku i procesu z powodu ze przeszukuje i przygotowuje pliki do podmiany.

a do @topic

1. Zaaktualizuj wszystkie sterowniki co masz na komputerze-laptopie

2. Repair

3. jak 2 nie zadziala to reinstaluj

4. Sprobuj od kogos zdobyc patcha, i go podmienic. (jak wogule kogos bedziesz mial)

5. Niestety pozostanie napisanie do supportu jak 1,2,3,4 nie dziala

xDDDDDDDDDD

rozwaliłeś mnie tym... przecież i tak i tak pobierze więc na ch...olere miałby pobierać wolniej

Opublikowano

Załóż nowy temat a nie się wpierdalasz do mojego !!! Typowy k***a polaczek

Żadne sposoby nie pomogły ;/ 

Pomocnik
Opublikowano

Poczekaj troszkę, ostatnio też dużo osób miało ten problem i po jakimś czasie samo powinno przejść, jeśli nie to zapraszam na PW, pokażę ci sposób który to naprawi, jeśli samo czekanie nie pomoże.

Opublikowano

Wypraszam sobie i grzeczniej trochę bo rodzice by dumni nie byli, a że temat prawie o tym samym to nie będę spamu robił... Myśl trochę, to nie boli, a jeżeli u ciebie jest inaczej to do specjalisty.

Pozdrawiam.

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...