Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie rankedy

wiesiekex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam takie pytanie.

Czy jak zaczął się nowy sezon, to nie powinno być od nowa kwalifikacji itp na rankedach?

To jest smite, widocznie nie

­

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Dobrze że tak zrobili bynajmniej ludzie nie jęczą że wszystko jak w lolu a poza tym u mnie w klanie gości z silvera potrafiło wrzucić do wysokiego golda więc chyba lepsze to niż grać od nowa placementy i być wyrzuconym z powrotem w to samo miejsce bądź okolice 

gQSkfLC.png

Opublikowano

Mnie tak samo. Na conq z silvera 5 wyrzuciło do golda 5, a na jouscie z golda 3 do golda 1. Z tego co wiem to tylko zresetowały się mecze osobą, które nie rozegrały pełnych 10 meczy kwalifikacyjnych. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

A jak ja jestem brąz II i teraz powiedzmy wygram np 6/10 rankedów to jest szansa, że wrzuci mnie od razu gdzieś wyżej a nie brąz I?

1356721310-U739101.png

Opublikowano

A jak ja jestem brąz II i teraz powiedzmy wygram np 6/10 rankedów to jest szansa, że wrzuci mnie od razu gdzieś wyżej a nie brąz I?

U każdego jest inaczej. Mnie z kwalifikacji dało do silvera 4, potem o wygraniu sporej liczby rankedów wyrzuciło do golda 3. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Ja w tamtym sezonie po kwalifikacji byłem w Bronze V, Brąz IV, Brąz III, i teraz jestem Brąz II...

Tylko podejrzewam, że mnie przeniosło tak wysoko tylko dlatego, że miałem takie elo, ze trafiałem na same goldy, czasami nawet platyny. :)

8can.png

Opublikowano

Moje elo obecnie wynosi w okolicach 800. Czyli to dobrze, czy źle? :D

Słabo :v

8can.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...