Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobre Privy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogę ci polecić serwer Atlantiss:

http://atlantiss.eu/

A jeżeli chcesz starszy i też dobry do Sunwell, lecz nie na te dodatki co podałeś.

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

Na mopie zagraj na moltenie, pierdol hejty na bugi i sptawdz sam ja w drodze do 40lvl spotkalem 2zbugowane q.... da sie zyc, jak z instancjami to nie wiem poczatkowe dzialaja dobrze.

Opublikowano

Na mopie zagraj na moltenie, pierdol hejty na bugi i sptawdz sam ja w drodze do 40lvl spotkalem 2zbugowane q.... da sie zyc, jak z instancjami to nie wiem poczatkowe dzialaja dobrze.

Hejt na molten jest wpadkę którą zaliczyli z stratą bazy danych, owego czasu molten był z lepiej oskryptowanych serverów. 

Szczerze mówiąc nie opłaca się grać na MOP na privach w aktualnej chwili, pewnie jest więcej bugów niż działających rzeczy. 

Opublikowano

Proofs or didin't happend.

Tu się zgodzę, w obecnej chwili privy MoP to bugland. ;/ A z WoD jeszcze gorzej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...