Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z bronzu się nie da wyjść.

PrzemekBilu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli ktoś gra na poziomie brązu, to niestety, ale o platynie to może pomarzyć.

Myślisz, że po co są dywizje? Po to, by każdy wbil Challanger?

Podejście Polaków:

Gram w grę, w której czuję się bogiem, carruję wszystko, tylko mój team... [tutaj wstaw swój ból]

Dlaczego jestem Brąz? Przecież gram jak conajmniej gold, a nie mogę wbić nawet silvera.

Nie! Właśnie prawda jest taka, że grasz jak brąz. Co zrobić, by z niego wyjść?

Przestań trollować, naucz się grać, nie spamuj, nie wyzywaj nie prowokuj.

To nie jest gra single-player i tutaj nigdy nie będziesz najlepszym.

Zawsze się znajdzie przeciwnik, który pokona swojego poprzednika.

Jak podchodzi typowy Polak w stosunku do dywizji?

Zarzućmy przenośnią:

Gram przecież ja challanger, a przez moją drużynę nie da się wyjść z brązu.

Chodź 1 na 1, to Ci pokaże jaki jestem bohater.

Wszystkie gry carruje, nie robię żadnych błędów, tylko zawsze trafię na trolla w teamie.

Otóż nie!

Przegrywasz, bo nie umiesz grać nawet w tej dywizji. Naucz się grać, a potem oceniaj daną dywizję.

A na sam koniec zbulwerosana osoba zakłada temat na MPC, by się wyżalić, że to jednak on carruje, a jego sojusznicy są najgorsi.

Wiesz jak się nazywa taka osoba? Wiesz jak nazywają taką osobę ludzie z innych krajów, a nawet z tego samego? Już wiesz czemu opinia Polskiego e-sportu pływa na dnie?

Na to pytanie sobie sam odpowiesz. :)

Życzę Ci, abyś poprawił swojego skilla, przestał spamować na forum o problemach, które są wałkowane 20 razy miesięcznie i wbił wyższą dywizję.

Tylko pamiętaj: najpierw skill, potem dywizja. Nie na odwrót.

Powodzenia w wbijaniu osiągnieć. B)

Opublikowano

No w sumie nie siedzi tam, gdzie zasługuje. Często wpływ na naszą rangę mają osoby trzecie. Polecam znaleźć Ci osobę z bronzu do duo. We 2 łatwiej wygrywać meczę z osobami słabszymi. Sam mam znajomą z bronzu która gra lepiej niż nie jeden gold/platynek, ale nie ma czasu zbytnio na grę, a że jest mase trolli w niskich ligach, często przegrywa meczę ze statami drastycznie wskazującymi że powinien wygrać ! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...