Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 200 zł , do Cs'a Go.

Ardrjanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, potrzebne mi jakieś słuchawki do Cs'a Go oraz do słuchania muzyki, zależy mi najbardziej na tym żeby dźwięk był idealny - czysty. Żeby można było słyszeć kroki przeciwnika, oraz żeby też fajnie można było posłuchać muzyki. Zastanawiałem się nad RAZERAMI są za 250 zł, są dobre czy płacę połowę ceny za nazwę. ?

* Co do mikrofonu, nie jest konieczny.

* Cena max do 250 zł.

* karta zintegrowana :/

Opublikowano

Ok, pomyśle. :D Wypowie się ktoś kto posiada razery albo orientuje się czy są dobre. Co powiecie o słuchawkach steelseries v2 np. ? są w fajnej cenie, nadają się czy za te pieniądze mogę kupić coś lepszego. ? 

Opublikowano

Ok, pomyśle. :D Wypowie się ktoś kto posiada razery albo orientuje się czy są dobre. Co powiecie o słuchawkach steelseries v2 np. ? są w fajnej cenie, nadają się czy za te pieniądze mogę kupić coś lepszego. ? 

Szczerze mówiąc to razeery jak na tąj cenę są słabe, tak samo z steelseries, lepsze są te superluxy.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Szczerze mówiąc to razeery jak na tąj cenę są słabe, tak samo z steelseries, lepsze są te superluxy.

Podpisuję się pod tą wypowiedzią. Z headsetów w tej cenie nic lepszego nie znajdziesz.

Opublikowano

Pomyślimy, może ktoś doradzi jeszcze jakieś fajne. :)

Headsetów innych nie ma do 250zł.

Jak chcesz oddzielnie słuchawki i mikrofon, to najlepiej sprecyzuj swoje wymagania tzn. jakiej muzyki słuchasz, jakie brzmienie preferujesz, czy mają być ew. na outdoor.

Opublikowano

Headsetów innych nie ma do 250zł.

Jak chcesz oddzielnie słuchawki i mikrofon, to najlepiej sprecyzuj swoje wymagania tzn. jakiej muzyki słuchasz, jakie brzmienie preferujesz, czy mają być ew. na outdoor.

Mikrofon nie jest konieczny tutaj, co do muzyki to słucham wszystkiego. Mówicie, że najlepsze będą te Superluxy ? 

Opublikowano

Można zamknąć pomyśle jeszcze jakie kupie, może jednak skusze się na Razery jakieś. Do zamknięcia, a wszystkim dziękuje za wypowiedź. :) 

Opublikowano

Można zamknąć pomyśle jeszcze jakie kupie, może jednak skusze się na Razery jakieś. Do zamknięcia, a wszystkim dziękuje za wypowiedź. :)

Po to piszemy, żebyś tego szmelcu nie brał, a Ty dalej swoje. Gdzie logika ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...