Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Opinie] Gametris.com

Gość мяѕ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , poszukiwał bym opini na temat hostingu Gametris.com nie chodzi mi tutaj o ich ofertę ale bardziej o wiarygodność jak i umiejętności :D

Opublikowano

@KaaCeeQ taki system to ja mam gdzieś , wiele razy wystawiałem opinie hostingom i nigdy ona się tam nie wyświetliła po za tym nie widziałem hostingu gdzie w takim systemie widnieje zła opinia :D

Opublikowano

Raz korzystałem z ich usług jeszcze przed zmianą nazwy i jedyne co mnie denerwowało, to co miesieczne emaile, że wkrótce zakończy się dana usługa, a ona została wykupiona na rok.

Pozatym mają prosty panel i nie słyszałem złej opini o nich.

Opublikowano

To zależy jakie ma Pan wymagania. Jeżeli chce Pan otworzyć serwer dla grupy znajomych lub klanu/gildi na mniejszą ilośc slotów to jak najbardziej myśle że ten hosting się sprawdzi. Jeżeli chodzi tutaj bardziej o serwer publiczny to nigdy w życiu :P

Na serwer publiczny na początek polecam oczywiście firmę hosteam.pl , vps openvz pakiet base/wide

579571423327107377857.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sponsorowali mi kiedyś dwa teamspeaki. Technicy z serwerowni lubili posiedzieć z innimi, pogadać i się pośmiać. 

Bardzo pomocni i szybcy!

Polecam z ręką na sercu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...