Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Moderatorem forum!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|X

|X

|X

|X

|X

|R

|E

|K

|L

|A

|M

|A

|X

|X

|X

|X

|X

Krótkie przedstawienie.

Cześć! Nazywam się Patryk, pochodzę z województwa Lubuskiego i w ubiegłym roku obchodziłem swoje 18-te urodziny. Część z was może mnie znać z poprzedniego nicku HoRRoR. Uczęszczam do 3 klasy technikum o profilu informatycznym. Moim wielkim hobby tak jak większości jest piłka nożna, a w wolnych chwilach lubię posłuchać muzyki, pograć w ciekawe gry czy chociażby wykonać jakieś zlecenie graficzne. 

O mnie.

Jestem bardzo sympatyczną osobą i nawiązywanie znajomości z innymi osobami to dla mnie żaden problem, a wręcz przyjemność.

Jeżeli już się za co coś wezmę to muszę to skończyć i zawsze staram się, aby było to zrobione raz, a porządnie. 

Nie boję się wyzwań, zawsze chętnie próbuję swoich sił w czymś z czym dotychczas nie miałem do czynienia.

Z reguły jestem bardzo wyrozumiały i w każdej sytuacji staram się szukać łagodnego wyjścia.

Uważam, że z każdej sytuacji jest jakieś wyjście i staram się szukać tego najodpowiedniejszego.

Jestem zdecydowanie osobą bezkonfliktową, czyli nie szukam sobie na siłę wrogów.

Doświadczenie.

Niestety nie pamiętam wszystkich for na jakich miałem okazję obejmować takową funkcję, jednak kilka pamiętam:

Laneris.pl - Moderator.

WLHB.pl - Założyciel.

Graf-Mania - Założyciel.

E-Soldiers.pl - Technik.

Prohax.pl - Administrator.

TemidaMT2.pl - Moderator.

Mortyriusz.pl - Moderator.

Miałem przyjemność być również Game Masterem na kilku serwerach i jak wiemy do moich zadań również należało pilnowanie porządku na forum.

Kontakt.

Skontaktować się ze mną można poprzez prywatną wiadomość na forum.

Opublikowano

Mam okazję współpracować z tym obywatelem i spisuje się nienagannie jako Moderator forum. 

Odnośnie administrowania forami zbyt wiele nie mogę dodać, lecz wiem, że się na tym zna i wie co robi. Szybko znajduje błędy i natychmiastowo wie jak je naprawić.

Jeszcze raz polecam. ­

Opublikowano

Czasami popełnia błędy, lecz jest dość ogarnięty no i potrafi ogarnąć każdą sytuacje.

Oczywiście polecam pana i trzymam kciuki aby dążył do przodu z tym co robi.

Pozdrawiam. 

837341413742376668518.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...