Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieranie zawiesiło się na 99%

Zaacny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z aktualizacją gry. Pobieranie zawiesiło się na 99% i zostało do pobrania 3.64mb. 

Czekam już 10 minut i pobieranie nie wznawia się. Mam cierpliwie czekać czy jakoś z tym walczyć?

Pozdrawiam!

x

Opublikowano

Ja miałem to samo. Wyłączyłem, następnie poczekałem, bo patcher skanował pobrane pliki, a po ukończeniu tego procesu ruszyło do końca. ;)

Opublikowano

Prawie zawsze tak jest ,wyłącz launcher poczekaj troszku i znowu włącz to wtedy się naprawi. Jeśli nie to poprostu czekaj, pasek postępu jest popsuty ale gra się będzie updateować.

Opublikowano

Mam to samo ,ale za 2 razem jest już ok tak jak wyżej musisz włączyć i wyłączyć

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Ja mam to samo, tylko wyskakuje mi dodatkowo Update failed :/

736181470940422997756.png

Opublikowano

Jestem zdenerwowany i rozczarowany. Jak można puścić w obieg tak wadliwy luncher? Przecież to nie jest jakiś mały tytuł. Mniejsza..

Po przeskanowaniu 999999 plików ruszyło pobieranie 150mb tylko, że z prędkością 5-20kb/s. Wkurzyłem się wywaliłem lol-a i spróbuje zainstalować jeszcze raz. Tak będzie prościej, 

Pozdrawiam!

ps. planują coś zrobić z tym gównem?

@Edit:

To chyba jest jakiś żart.

Pobieranie od nowa całej gry zawiesiło się jak do końca etapu 2/2 zostało 309mb. Zrestartowałem luncher i teraz od nowa skanuje 999999999 plików.

x

Opublikowano

Jestem zdenerwowany i rozczarowany. Jak można puścić w obieg tak wadliwy luncher? Przecież to nie jest jakiś mały tytuł. Mniejsza..

Po przeskanowaniu 999999 plików ruszyło pobieranie 150mb tylko, że z prędkością 5-20kb/s. Wkurzyłem się wywaliłem lol-a i spróbuje zainstalować jeszcze raz. Tak będzie prościej, 

Pozdrawiam!

ps. planują coś zrobić z tym gównem?

@Edit:

To chyba jest jakiś żart.

Pobieranie od nowa całej gry zawiesiło się jak do końca etapu 2/2 zostało 309mb. Zrestartowałem luncher i teraz od nowa skanuje 999999999 plików.

Po tym jak się zatrzymało na 309mb zaczął się proces instalowania gry ...

XPA9.png

Opublikowano

Po tym jak się zatrzymało na 309mb zaczął się proces instalowania gry ...

Kurczę. Nie potrzebnie się tak denerwowałem. :/

To dlatego, że zmyliło mnie to, że wyświetla ile jeszcze mb zostało. 

Ile to mniej więcej potrwa? 

x

Opublikowano

Taaaa... teraz mi się pliki skanują no i się trochę poskanują... jakie to jest smutne, jak tak długo trzeba czekać żeby sobie pograć! ;_;

Opublikowano

Od tego miejsca na launcherze potrzebowalem jak od miejsca bylo do konca etapu 2/2 300 mb musialem czekac 3 godziny lub tak jak @upy bawic sie restartami dopoki nie zalapie. Wiec moge ci polecic zostawic na noc komputer :D bo ja zostawilem i sobie gre pogralem.

Opublikowano

Wgrałem stare pliki. Teraz pobiera mi się sam update. I tutaj kolejne rozczarowanie.

Dlaczego pobiera się z prędkością 20kb/s? (mój internet jest na kablu 40mb)

x

Opublikowano

Bo to jest aktualizacja - usuwa i przeszukuje pliki ktore musza byc przygotowane do zamienienia.

Wiec musisz czekac.

@Edit

Mi tez bierze 20kb-s jak robi mi aktualizacje przy 70-100 procentach wiec po jakims czasie ruszy cala predkosc pobierania.

Opublikowano

Ok. poszło dalej. 

Wybaczcie zamieszanie, ale to moja pierwsza przygoda z tym ustrojstwem i nie wiem jak się zachowuje. :) (moim zdaniem wina też RIOT-u)

Pozdrawiam!

x

Opublikowano

Ja nie rozumiem, jak gra która ma tyle lat i tyle graczy może mieć zjebany launcher? Mi też się zjebało teraz... załosne.

DAJ MINUSA ^^

Opublikowano

Nie wszystko jest idealne, co do tematu to restart launchera mi pomogl.

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

Może przeciążenie spowodu dużej ilości ludzi, nie wiem, ja osobiście zrestartowałem raz (jakiś błąd) i nie zwracając uwagi na okienko patchowania po pewnej chwili się zaktualizowało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...