Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheWalkingDead

GGoldRock2k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich nie będę robił żadnej prezentacji iż nie ma sensu iż dopiero jest to serwer Alpha 1.0. Wiec odpalamy wam serwer abyście mogli przetestować pluginy oraz funkcje. Serwer oczywiście będzie się dalej rozwijał ale nie możemy za bardzo kraść pomysłu z serialu TheWalkingDead iz serial ma prawa autorskie. Dlatego szukamy wsparcie z waszej strony abyście w nam powiedzieli co byście  chęcią zobaczyli na serwerze, oczywiście pisze komentarze pod tym postem, lub jak chcecie wysyłajcie na PW.

Serwer jest czynny od godziny opublikowania tematu przez następne 24H

IP: 2.25.172.42

Wersja Serwera: 1.8.1

Alpha 1.0

Logo_IGracze.png

Opublikowano

@GGoldRock2k

No niestety nie moge wejsc na serwer z powodow ze niby moja wersja 1.8.1 nie jest kompaktywna z serwerem.

Cos tam robicie ? bo chcialbym przetestowac jak to dziala.

Probowalem na all launcherach wiec nie ma mowy ze to od mojej strony wina.

Opublikowano

No niestety premium nieposiadam :P nie pamietam hasla do premki.

Opublikowano

Witam @MocnabombkaPL wina na pewno nie jest z naszych stron jak mi napisałeś ze chcesz wejść to na pewno wchodzisz z Non-Premium, a serwer chwilowo jest tylko premium z kilku lecz ważnych dla nas powodów. :D

Logo_IGracze.png

Opublikowano

@GGoldRock2k

Ok, to poczekam se na info jak bedzie odblokowany dla nom-premium :)

Ahh, polecam ci dodac do twojego postu na samym gorze info na jakiej wersji dzialacie premium czy nie :)

Opublikowano

Jestem otwarty na wszelkie propozycje, byl bym wdzieczny jak byscie mi cos podsuneli bo sam nie wiem czy wszystko jest zgodne ze soba.

Pozdrawiam, nms.

GG: 23221415

TS3: vapearmy.pl

valogosign.png

Opublikowano

@ref

Plugin zostal pozbawiony bugow :) zapraszam do dalszego testowania, serwer postoi troche dluzej i niedlugo juz kupujemy maszyne

Pozdrawiam, nms.

GG: 23221415

TS3: vapearmy.pl

valogosign.png

Opublikowano

@Galador256 Małe pytanko o chociaż byłeś na serwerze iz ciebie nawet nie ma w logach ze byłeś raz, o to jest testowy serwer tam prawie nic nie ma. Chodzi mi oczywiscie z rzeczy takich jak budowle oraz inne rzeczy bo jak narazie to jest Alpha 1.0 czyli tak naprawde same początki serwera.

Logo_IGracze.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...