Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Youtuberzy z WOTA

Nysharrr.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pawlussidewinder (mistrz leoparda), ded87 (mistrz stb )- zawsze się spierają który med jest najlepszy :D stb czy leo :P I czasami hallack ale tylko newsy... Multi gada bzdury a faji nawet nie będę komentował :D

PS.Kiedyś też norbiego oglądałem i... zacząłem nawet się z nim zadawać, miałem swoją powtórkę u niego ale... okazał się naprawdę niezbyt fajnym człowiekiem (w skrócie chamem i prostakiem)  :D przezywał graczy od noobów na randomie... jako youtuber powinien dawać przykład innym... Jak spotkałem kolegę ze studiów który ma chyba z 800wn8 i się z nim przywitałem to on powiedział "z takimi noobami się zadajesz"(czy witasz coś takiego)...cały czas mówił "co ty robisz w tym noobskim klanie"... mimo, że staty mamy 2x lepsze, cały czas trzymamy minimum 4 prowincje... zajeliśmy najlepsze z polskich klanów miejsce na kompanii (7 czy 8) a ten jego win to jeden wielki syf i brud... Faja wbija na tsa i mówi: "teraz sram"... 

Opublikowano

Multi, pomimo tego że czasem powie coś głupiego (lub założy siatkę na mausa) to jest fioletem i można się od niego wiele nauczyć. Do tego Faja pokaż co potrafisz, coś u Hallacka, coś u Omena...

Opublikowano

pawlussidewinder (mistrz leoparda), ded87 (mistrz stb )- zawsze się spierają który med jest najlepszy :D stb czy leo :P I czasami hallack ale tylko newsy... Multi gada bzdury a faji nawet nie będę komentował :D

PS.Kiedyś też norbiego oglądałem i... zacząłem nawet się z nim zadawać, miałem swoją powtórkę u niego ale... okazał się naprawdę niezbyt fajnym człowiekiem (w skrócie chamem i prostakiem)  :D przezywał graczy od noobów na randomie... jako youtuber powinien dawać przykład innym... Jak spotkałem kolegę ze studiów który ma chyba z 800wn8 i się z nim przywitałem to on powiedział "z takimi noobami się zadajesz"(czy witasz coś takiego)...cały czas mówił "co ty robisz w tym noobskim klanie"... mimo, że staty mamy 2x lepsze, cały czas trzymamy minimum 4 prowincje... zajeliśmy najlepsze z polskich klanów miejsce na kompanii (7 czy 8) a ten jego win to jeden wielki syf i brud... Faja wbija na tsa i mówi: "teraz sram"... 

Czy ja wiem... Faja w większości kręci bekę, w sumie mógłby trochę wydorośleć ale przynajmniej nie pierdoli całą bitwę o danym czołgu/mapie tylko idzie się coś czasami pośmiać

poza tym prowadzi fajną serię pokaż co potrafisz i Fajowe10-tki. 

Opublikowano

Czy ja wiem... Faja w większości kręci bekę, w sumie mógłby trochę wydorośleć ale przynajmniej nie pierdoli całą bitwę o danym czołgu/mapie tylko idzie się coś czasami pośmiać

poza tym prowadzi fajną serię pokaż co potrafisz i Fajowe10-tki. 

Racja, może nie jest u niego sztywno, ale zachowuje się skandalicznie beka, pierdzi, zasypia na streamie. To naprawdę żenujące zachowanie.

Opublikowano

Racja, może nie jest u niego sztywno, ale zachowuje się skandalicznie beka, pierdzi, zasypia na streamie. To naprawdę żenujące zachowanie.

To, że beka da się przeboleć, pierdzi? Pierwsze słyszę, o zasypianiu słyszałem (np stram noworoczny) jednakże z tym zasypianiem to już się ogarnął xD

poza tym jego kanał, jego piaskownica, podoba się? Fajnie. Nie podoba się? Idź do hallacka, Multiego albo kogoś innego :p 

Opublikowano

Ty tak nie robisz? :( Faja swoją gapowatością rozwala system, a ten filmik rozwalił wszystko 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...