Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwna sytuacja z telefonem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem z telefonem. Zgrywałem zdjęcia na kompa, po czym folder z plikami telefonu nagle się odświeżył i zdjęcia przestały się zgrywać z błędem "urządzenie zostało odłączone lub nie odpowiada". Odłączyłem i podłączyłem telefon, i zamiast XT1032 był wyświetlany jako XT1033. Dodatkowo po wejściu na kartę pamięci nie było żadnych plików. Karta pamięci sformatowała się całkowicie, został tylko system z aplikacjami (były też te które sam zainstalowałem) i kilka pustych folderów. Włączyłem aplikację CM backup żeby przywrócić co się da i zobaczyłem coś co mnie zdziwiło. Mój telefon nie jest wykrywany tak jak zwykle jako motorola moto g tylko motorola MB886. Czemu się tak stało?

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Próbowałeś włączać go i wyłączać? Kiedyś przytrafiło mi się coś podobnego, lecz problem po pewnym czasie ustał. Na jakimś forum wyczytałem, że zamienne aplikacje powinny pomóc. Jeśli chcesz oglądać zdjęcia użyj np. QuickPic, do przeniesienia zdjęć możesz użyć TotalCommandera - spróbuj znaleźć zdjęcia, przenieść je na kartę microSD i przez odpowiedni czytnik zgrać na komputer. Innym sposobem może być użycie dedykowanej aplikacji od twórców telefonu do transferu plików. ;)

Opublikowano

Spróbuj przełączyć go w tryb aparatu i podłączyć do kompa.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Próbowałeś włączać go i wyłączać? Kiedyś przytrafiło mi się coś podobnego, lecz problem po pewnym czasie ustał. Na jakimś forum wyczytałem, że zamienne aplikacje powinny pomóc. Jeśli chcesz oglądać zdjęcia użyj np. QuickPic, do przeniesienia zdjęć możesz użyć TotalCommandera - spróbuj znaleźć zdjęcia, przenieść je na kartę microSD i przez odpowiedni czytnik zgrać na komputer. Innym sposobem może być użycie dedykowanej aplikacji od twórców telefonu do transferu plików. ;)

Nie chciałem oglądać zdjęć na telefonie, tylko wrzucić na kompa. Mój telefon nie ma slotu na kartę microsd.

Spróbuj przełączyć go w tryb aparatu i podłączyć do kompa.

To samo.

­

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...