Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy doradzicie mi jaki hosting za sms najlepiej wybrać pod stronę internetową/portal? Wiem że większość osób nie poleca hostingu za sms ale taki mi najbardziej odpowiada

Opublikowano

a co myślisz o proserwer.pl?

Hosting? Nie. Domeny? Tak. Jako hosting nie opłaca się tam brać, zapłacisz dużo a w rezultacie słabe parametry i mała oferta. Natomiast jak najbardziej polecam kupować tam domeny, masz 100% pewności, że nie ma żadnych haczyków lub ukrytych zapisków :)

Jako coś mega to bierz ten mintshost lub hostinghouse, tanio a całkiem normalne właściwości posiadają.

Opublikowano

Jeśli chodzi o hosting za sms to tylko Mintshost (należący do Biznes-Host) lub Hekko.

Sam osobiście używam Mintshost i jestem zadowolony. Mają świetną promocję doładowania 2x (w przypadku sms tyle ile wyślesz tyle dostaniesz).

149s87k.jpg

Opublikowano

Jeśli chodzi o hosting za sms to tylko Mintshost (należący do Biznes-Host) lub Hekko.

Sam osobiście używam Mintshost i jestem zadowolony. Mają świetną promocję doładowania 2x (w przypadku sms tyle ile wyślesz tyle dostaniesz).

sprawdziłem twoją propozycje i wygląda dobrze. Chyba się na ten właśnie hosting zdecyduje.

Opublikowano

ProSerwer.pl - stabilny hosting, szybki BOK oraz nie ma problemów. Jak tylko wyjdzie nowa wersja oprogramowania to w krótkim czasie już jest.

Opublikowano

ProSerwer.pl - stabilny hosting, szybki BOK oraz nie ma problemów. Jak tylko wyjdzie nowa wersja oprogramowania to w krótkim czasie już jest.

25 zł /m-c za 8 GB... To jest śmieszne. 

Jeden z gorszych hostingów jak dla mnie.

Jak autora interesuje SMS to jedynie Mintshost

­

Opublikowano

Proponuję biznes-host lub OVH.

Kupujesz VPSa, instalujesz na nim htmla, co prawda nie masz panelu strony, ale wychodzi naprawdę tanio! :)

Masz tam też ofertę www. ;)

Opublikowano

@Sality OVH jest dobrym hostingiem, ale nie spełnia wymagań wymienionych przez autora tematu.

Jeśli chodzi o wybór planu/rodzaju serwera to na sam początek spokojnie wystarczy hosting WWW, nie warto inwestować w VPS.

149s87k.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...