Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oryginał czy fake?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nasz towar wysyłany jest bezpośrednio z zagranicy od

dystrybutora z różnych krajów (Hong-Kong Singapur, USA, Wietnam, Turcja, Chiny, Indonezja) co gwarantuje bardzo niską cenę.
Przesyłkę dostarcza Poczta Polska.
Zamówienie realizowane jest do 3 dni od zaksięgowania wpłaty. Szacowany czas dostarczenia przesyłki to 15 do 39 dni roboczych, zwykle to około 21 dni

tyle

­

Opublikowano

przecież oryginalne buty Nike czy Puma są produkowane w Chinach czy Taiwanie, zobaczcie sobie sami, tutaj w grę wchodzi Hologram, czy metka, ostatnio nawet na moim PS4 zauważyłem na obudowie made in china... dodam nawet że wszystkie smartfony Samsunga produkowane są na Taiwanie

Opublikowano

przecież oryginalne buty Nike czy Puma są produkowane w Chinach czy Taiwanie, zobaczcie sobie sami, tutaj w grę wchodzi Hologram, czy metka, ostatnio nawet na moim PS4 zauważyłem na obudowie made in china... dodam nawet że wszystkie smartfony Samsunga produkowane są na Taiwanie

teraz wszystko na allegro to podróby zamawiane z aliexpress

szkoda czasu i pieniędzy cokolwiek tam zamawiać

a jak chcesz kupić podróby to już lepiej sobie sam bezpośrednio zamów, a nie przez pośredników na allegro

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

@AfffOmg

Nie prawda. Kupiłem już dużo butów (sporo w rodzinie) i tylko airmaxy siostry są podróbkami. Według mnie w sklepach jest wiecej podróbek, przykładowo poszedłem raz (ostatni) do gosportu w galerii, patrze a tam kurtki adidasa prosto z ukrainy xD Kropka zamiast erki w kółki a dobra metka przewleknięta przez suwak czy coś tam.. xD

Akurat tych bym nie kupił, ze sklepu kosztują 400zł za 100 nawet obleśnych dziecięcych nie kupisz xD

Opublikowano

Nie FAKE, buty dostaniesz na 100%, ale to nie są oryginalne, lecz wg mnie niczym się nie różnią nawet jakością, kolega kiedyś brał, ale czekał 3tyg.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Raczej nie są oryginalne. Cena oryginalnych jest na pewno nieco większa, poza tym po metce ciężko powiedzieć bo orygnałe też proukują w Chinach, w Wietniamie, w Indonezji itd. :)

Opublikowano

Pół roku chodzę w podróbach Air Maxów ;) Dałem zamiast 399zł około 270.

Przez 6 miesięcy w ogóle się nie rozwaliły

Nikt nie zorientował się że to nie oryginał ;)

Zależy kto na jaki model trafi ale dla mnie nie są to pieniądze wyrzucone w błoto. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli jest taki dlugi czas dostawy to buty idą z Chin i okolic. Poszukaj na AliExpress pewnie je tam znajdziesz za kilka dolarów ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...