Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

INVORIA S2 ARRAY -NIE MIŁY ADMINISTRATOR

marionek4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem graczem servera prywatnego metin2 invoria s2
wiązałem z tym serwerem dalsze perspektywy lecz dzisiejsze zachowanie głównego administratora invorii Arraya
na ts tj. 10.02.2015 ok. 21 godziny zniesmaczyło mnie do gry.

Wszedłem na Kanał na ts. "Dyżurka invorii s2"

po czym zebrała się wielka fala ludzi z problemami odnośnie rzekomej cofki nie z ich winy oraz kradzieży i wielu innych zauważyliśmy kanał wyżej
Arraya i poszliśmy od razu do niego po czym szybko zmienił  nick na coś w stylu "ddsadffasdf" oraz na wejsciu jego jedynym pytaniem było

"płacicie?"

gdy zapytałem się by powtórzył usłyszałem niezmutowany głos ,który powiedział ,że mogę sobie iść i przez kolejne 10 minut nic się nie odzywał i poszedł sobie .

Wszyscy ludzie ,którzy byli na ts w tym czasie zostali zignorowani przez niego .
Administracja serwera nic sobie nie robi z graczy ,którzy na nim grają i utrzymują go w jakiś sposób.

Tyle z mojej strony pozdrawiam . 

Opublikowano

Byłe przy taj "rozmowie" Z tego co zauważyłem to Array wwgl się nie odzywa inni administratorzy gm'y i inni też mówią że array to taka "mysz" która leci tylko na hajs ....

Array jeśli to czytasz to uświadom sobie że jak ktoś robi serwer to wypadało by się też zająć graczami :)

Uprzedze teraz i nie mow że to robisz bo gówno robisz to ze dasz jakieś raty na serwer myślisz że to wszystko zmieni ? Nie sądzę.   Bez pozdrowień.

Opublikowano

Żadnych powodów, żadnych screenów czy też pliku nagranego do odsłuchania. Daj konkretne powody, bo na słowo nie uwierzę. 

Opublikowano

gowno mnie obchodzi zdanie jakichs nołnejmów lol, spierdalac ;]

LoL mówi za siebie.. ty jesteś Array ? Kim ty w ogólę jesteś żeby tak się do nas zwracać ? Nołnajmów ? haah    Ok 

Opublikowano

Wszystko wyssane z palca jak będziesz miał dowody to dopiero rób takie tematy, cya

Wszystko wyssane z palca ... A co ja 24 nagrywam z kim z czym i o czym gadam ? trochę osób przy tym było więc no :)

Opublikowano

Znam Arraya od kilku lat i jakoś bez dowodów Ci nie uwierzę ;)

To słabo go znasz xD

Co do tematu, celowo na pewno cie Array nie odtrącił, jeśli to był on :D

Zwróć też uwagę na to, że było mnóstwo osób na kanale ( byłem na ts podczas tej cofki 1h) i każdy miał pretensję co do tej cofki..

Że mu itemki, kasa itd poznikały.

A Hooltras, wyraźnie powiedział, że nie będą zwracać rzeczy, że to nie wina z ich strony tylko z winy serwerowni ..

I tak z tego co wysłuchałem zrobili najlepiej jak się dało dla was..

@Quarel™

Tłumacz się ! xD

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie , dowodów w postaci nagrań nie mam i jak tu zrobić scrny? 
jedynym dowodem są osoby ,które podczas całego zdarzenia słyszały to .
Także kto mi uwierzy ten uwierzy , kto nie to nie ale niech każdy nowy weźmie to pod uwagę .
Nie zrobiłem tego tematu ,żeby się kłócić o racje czy też nie lecz by ktoś kto będzie chciał zagrać na tym serwerze wziął pod uwagę ,że Admin Array nie jest wcale spoko człowiekiem a wręcz przeciwnie i gdyby miał ktoś jakieś "ale" do niego z góry mogę zapewnić ,że on jako ADMINISTRACJA to oleje 

Pozdrawiam ;) 

Opublikowano

Słyszałem o tej aferze z cofką i też obiło mi się o uszy, że ten Administrator ma że tak powiem gdzieś graczy. Kolega chciał porozmawiać o znikających itemach a on/ona zaczął/zaczęła temat o jakimś FanPage'u xD

Też jakiś gracz siedział aż 6 godzin na kanale w sprawie peta i nikt nie zszedł mu pomóc. ­

logo.png­

Opublikowano

Dzieciak założył temat... Pewnie dzieciakowi nie idzie na serwerze i się odgrywa na byle kim... Dzieciak powinien dostać bana na MPC i w grze za coś takiego :) Dzieciak się nauczy że nie jest pępkiem świata :) I przede wszystkim - dowody ;) Bo chyba nikt Cię nie kocha skoro takie bzdury wypisujesz

marionek4

:) Po za szkołą , poznaj trochę życia po za metinem i komputerem :) Może powiew świeżości gdy odejdziesz od kompa wypełni czymś ta pustkę , w której każdy normalny człowiek, uczeń, gimbus ma mózg :)

54169037467327365173.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...