Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Enchant & AuthMe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam 2 pytania odnośnie pluginu AuthMe i enchantu na tabliczkach w essentials.

Co do AuthMe, mam zaznaczone teleportUnAuthedToSpawn na true czyli niezalogowani są na spawnie. Mam tez ustawiony inny spawn dla nowych graczy. Gdy ktoś pierwszy raz się rejestruje przez chwile jest na spawnie dla nowych graczy, ale gdy się zarejestruje teleportowany jest na normalny spawn. Jest możliwość aby to naprawić? Chce aby został na swoim spawnie do czasu aż się sam nie przeteleportuje.

I pytanie dotyczące enchantu na tabliczkach z essentials. Enchant dla diamentowej zbroi i innych przedmiotów po prostu się nie mieści na tabliczce np. diamond_chestplate. Jest możliwość aby dana tabliczka dodawała dany enchant na każdy typ zbroi?

„Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa”

Rudy Krasnolud z Wiedźmina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...