Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Łatwa postać :P

fuhain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , Mam 30 lvl (brąz) i 28 lvl lecz samodzielnie wbijałem tylko ten 28 .
Moje preferowane postacie to Hermediger , Master Yi , Warwick , Każdy ADC  i czasami Support (z grabem lub stunem)
Mam 3150 Pz i nie wiem kogo kupić :P
Chodzi mi bardziej o kogoś prostego do zrobienia a kosi za 3 (np. jak master na 18lvl)

Opublikowano

Akali - już od 6 lvla wbita i zabijasz, chociaż lekki nerf dostała, ale dalej sobie radzi. Bardzo mobilna, ma niewidke, świetny assasin i w miarę łatwy

Pomocnik
Opublikowano

Olaf, on jest naprawdę OP jak ogarniasz. True dmg z E niesamowity ls z W + wyrąbana Pasywka. Nic tylko grać :D Polecam.

Opublikowano

Akali - Co racja jest prosta ale w team fightach  czasami jest bezużyteczna

Olaf - Słyszałem własnie że jest strasznie OP i nawet miałem zaszczyt grać z kolesiem , który na rankedzie miał 24/1/3

Annie - Grałem i trudno mi sie grało
Oczywiście nie skreślam Annie ( Trening czyni mistrza :3 )

Opublikowano

Akali - Co racja jest prosta ale w team fightach  czasami jest bezużyteczna

Olaf - Słyszałem własnie że jest strasznie OP i nawet miałem zaszczyt grać z kolesiem , który na rankedzie miał 24/1/3

Annie - Grałem i trudno mi sie grało

Oczywiście nie skreślam Annie ( Trening czyni mistrza :3 )

Nie no, wystarczy wbita w ADC i dobić go w ukryciu :)

Opublikowano

Shaco to jest dla mnie czarna magia grałem pod Ad niby miałem 6/3/8 ale to nie to
Pod Ap szczerze nie grałem bo nie wiem czy maxować tak samo jak przy Ad :3

Ale to akurat muszę przetestować :3

Nie no, wystarczy wbita w ADC i dobić go w ukryciu :)

Hmm.. obojętnie kim gram w team fightach pierwszy rzucam się na ADC (łatwy kill i nie zaszkodzi naszej drużynie)
Ale sądzę , że Akali jest bardziej postacią 1 vs 1 (Żeby mieć pente trzeba być wybitnym graczem )

Opublikowano

Shaco to jest dla mnie czarna magia grałem pod Ad niby miałem 6/3/8 ale to nie to

Pod Ap szczerze nie grałem bo nie wiem czy maxować tak samo jak przy Ad :3

Ale to akurat muszę przetestować :3

Hmm.. obojętnie kim gram w team fightach pierwszy rzucam się na ADC (łatwy kill i nie zaszkodzi naszej drużynie)

Ale sądzę , że Akali jest bardziej postacią 1 vs 1 (Żeby mieć pente trzeba być wybitnym graczem )

Zauważ, że za killa dostajesz reset na ulcie :)

Właśnie akali jest takim hiden op, bo i na lini i wtfie i 1v1 niszczy wszystko. LB+Rabadon+Gunblade czynią ją nie do pokonania :) Ale to twoja opinia

Pomocnik
Opublikowano

Jeśli zdecydujesz się na Akali zajrzyj do mojego poradnika ;) -----> http://www.mpcforum.pl/topic/1367975-akali-poradnik/ mam nią bardzo dużo gier i mainowałem ja długi okres czasu. To tak przy okazji.

@topic Ja jeszcze polecam Vlada, on jest za 4800, ale uwierz on serio jest op. Co chwila masz Q bez many, nawalasz gościa za free i to Ci jeszcze hp ładuje, plama która pozwala uniknąć dużo Skili, albo uciec z ulta np. J4 . Ultimate który niszczy teamfighty - polecam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...