Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dobry pomysł ?

WxTPV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka Wszystkim!

►Postanowiłem zacząć nagrywać serię z Save'a JayJayJoker'a.
►Proszę nie hejtować z powodu tego że mam zamiar bezczelnie grać na Mapce JayJay'a Ponieważ mam nadzieje że moja Seria wam się spodoba! 
https://www.youtube.com/watch?v=oTerEcuNMis
►Do zobaczenia, Cześć ! Emotikon smile

PS: Bardzo proszę nie banować mnie na serwisie mpcforum.pl

Tak wiem że nie można reklamować tu swoich kanałów i z całym szacunkiem to odbieram ale bardzo mi zależy na tym aby na jakiś forach jak najlepiej się zareklamować :)

Nie zdobywa się widzów od tak. 

Bardzo Proszę, z całym poważaniem :)

Opublikowano

Podoba mi się i to bardzo dobrze, muzyczka super pasuje pod filmik, mikrofon także dobry, ale czasami szumy jakieś słychać co może być trochę irytujące. Mikrofon musisz trochę podkręcić i będzie idealnie.

Fajnie że ktoś kontynuuje jego serie! 10/10 

Kappa.

Opublikowano

czasami szumy jakieś słychać co może być trochę irytujące. Mikrofon musisz trochę podkręcić i będzie idealnie.

Poza tym to chyba nie ma się czego doczepić, odcinek mi się podoba ale oglądając serie Jj mam lekki niedosyt ale skoro to początek to lepiej chyba być nie może :)

Ciężko się jest doczepić czegoś co jest dobre :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Głos pod filmiki masz dobry, co biorę już za plus, muzyka pasuję do filmiku, jedynie co jest minusem to to, że słychać szumy mikrofonu, ale ogólnie wszystko jest dobrze! ;)

Kontynuuj dalej serie, a może coś z tego będzie. 

Opublikowano

Bardzo gorąco wam Dziękuje za pozytywne komentarze :)

Niesamowicie mnie ucieszyło gdy je wszystkie przeczytałem :D

Zdaję sobie sprawę z tego że słychać szumy, głównie przy zmianie pozycji gdy gram ;/ 

Przed każdym wrzuconym filmikiem robię próbę mikrofonu z 10 razy i daje to tylko taki efekt jaki jest teraz.

Będę się starał to poprawić ;)

Oto kolejny filmik z tej serii. 

https://www.youtube.com/watch?v=sN6X5UCCfO4

Trochę się na męczyłem czasem plątał mi się język trochę słynnego ,,eee'' ,yyy'' ,,emm'' ale jak mówię staram się przed tym powstrzymać.

W kolejnym filmiku wezmę się za zrobienie automatycznej farmy Zboża Marchwi Ziemniaczków oraz Arbuzów i Dyń :)

Ale wszystko swoimi Etapami !!!

Do Zobaczenia, Cześć ! :)

Opublikowano

Co do 2 filmu. Jak kopiesz to przyśpiesz trochę wideo a głoś dograj albo jeśli dobrze znasz vegasa to zostaw takim jaki jest :) 

Seria zapowiadała se fajnie ale trochę nudna jest, zobaczymy co będzie dalej. Na ten czas to samo, mikrofon dalej od buzi.

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Jeśli chodzi o mikrofon to zrobiłem Test Actionem i wyszło według mnie fajnie :)

A jeśli chodzi o to przyśpieszenie podasz kopania to  chciałem zrobić tylko że ten głoś właśnie mi zmieniło i odpuściłem ale następnym razem podporządkuje się do twojej rady dogrania głosu ;)

Kolejny odcinek tym razem myślę że w piekle :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gościu ty się pytasz czy dobry ?! On jest zaje**sty 

Każdy za młodych czasów minecrafta go oglądał a ty im to umożliwisz ! :3

Opublikowano

Wedlug mnie lepiej od zera u siebie a nie na kogos save

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bez sensu jest granie na czyichś save'ach. Twórz swoje schematy, twórz swoje budowle, zachęca ludzi do oglądania Ciebie. Choć z drugiej strony jest dużo ludzi, którzy oglądali JJay'a więc może się w jakimś gronie przyjąć ten pomysł :)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...