Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

predkosc pobierania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc!

Zastanawia mnie jedna rzecz a mianowicie to, ze mimo internetu 2mb predkosc pobierania pozostawia wiele do zyczenia. Spotkal sie ktos z podobnym problemem? Zauwazylem, ze pliki, ktore sciagaja sie z "aplikacji", nie przez przegladarke maja duzo wiekszą predkosc. Nie jest to wina przeglądarek, poniewaz probowalem juz na czterech i przy kazdej predkosc pobierania nie przekracza 10kb. 

Srij9JT.png

Opublikowano

ja mam 5 mb pobieranie do 600 kbs w przegladarce ok 500 a tak po 500-600 na originie 1 mb nawet a steam po 700, tak wiec roznie pokazuje ale origin czasem szokuje przez 15 min kiedys szlo 1,5 mb bf 3 dodatki

Opublikowano

Seed i peer grają też rolę, jeżeli ten plik będzie ściągało w tym czasie milion ludzi to transfer będziesz miał jak z internetu orange

Opublikowano

Pobierając pliki z różnych serwerów nie liczy się tylko to z jaką prędkością możesz maksymalnie pobierać, ale też z jaką serwer dany plik wysyła.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Seed i peer grają też rolę, jeżeli ten plik będzie ściągało w tym czasie milion ludzi to transfer będziesz miał jak z internetu orange

Sek w tym, ze mam internet z orange.

Srij9JT.png

Opublikowano

brawo, w końcu to zrozumiałeś że nie masz problemu z internetem ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jak nie masz kont premium to masz ograniczoną prędkość na hostingach, a np na torrentach masz seedy i peery i leci tyle ile może internet albo ile ludzie dają 

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

A weź pobierz plik jakiś z oficjalnej strony gdzie leci bez limitów, np metin2. Zobacz czy będzie normalna prędkość.

Opublikowano

Best-way-to-Increase-Download-Speed.png

#topic
Siemka Gal :P
Idź/zadzwoń do Orange i zapytaj czy przypadkiem coś z ich strony się nie zmieniło.
Ew skoro stało się to po formacie to poszukaj czy nie masz gdzieś kagańca w programie od Orange albo postaw kompa jeszcze raz.

f.png

Opublikowano

W sumie to jestem troche zdezorientowany, bo zarowno na pierwszym jak i drugim komputerze predkosc pobierania wynosi niespelna 10kb/s a pobierajac pierwsza lepsza aplikacje na tableta ze sklepu play predkosc dochodzi do 300mb.

Trzeba bedzie zadzwonic do orange tylko, zanim przebrne przez te wszystkie przekierowania...

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...