Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się kupić FIFA 15?

Mroczeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście, że się opłaca bo FIFA16 ma swoją premierę dopiero pod koniec września. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

kiedy są przewidziane jakieś akutalizacje w fifie 15?­

W tej grze rzadko są aktualizacje, zazwyczaj po wyjściu finalnej wersji dochodzi około 200mb. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Powiem Ci szczerze.

Jak stać Cię na dodatkowe wiadro melisy co mecz to bierz.­

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

James dobrze mówi :) Ja od kupna Fify 15 coraz rzadziej odpalam origina, na 101% nie kupię Fify 16. Spytasz dlaczego? Mam 4 powody:

1. EA dosłownie sra na swoich graczy.

2. Serwery EA są wolniejsze od Mertesackera

3. Nieudolny system obrony w grze - koło 1 napastnika biegnie 4 obrońców i żaden mu piłki nie odbierze. Nie raz miałem sytuację, że dwóch moich obrońców wpadło w siebie, wywaliło się, a ja straciłem przez to gola.

4. Bramkarze bronią jak upośledzeni... Nie wspominając już o Neuerze, który jest "najlepszym" bramkarzem gry, a wiele z jego parad wygląda jak parady dowolnego bramkarza ze słabszych lig...

Jak masz dużo kasy, jesteś tybetańskim mnichem i nigdy się nie denerwujesz to... i tak się zdenerwujesz przy tej grze.

Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...