Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam Problem z graniem w BFPlay4Free

DJMixPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pewien problem zainstalowałem kiedyś bfaplay4free i po jakims czasie usunowłem zle ponieważ zamians wybrac aplikacje uinstal wrzuciłem cały folder z grą do kosza teraz chce grac odnowa ale kiedy wchodze do gry i wybieram graj to włacza mi sie gra (chociaż usunołem folder kiedyś z grą) nastepnie włacza mi sie gra wybieram potem akceptuje umowę licencyjną użytkownika i wyskakuje mi Error (An error occurred: Failed to write registry value: Instalation Dir) Proszę o szybką pomoc :)

Opublikowano

Wchodzisz do panelu sterowania/dodaj lub usuń programy i odinstalowujesz. Polecam także przeinstalować wtyczkę. Jeśli to nie pomoże to spróbuj przy użyciu innej przeglądarki.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Najpierw dokładnie odinstaluj starą grę, a potem gdy będziesz pobierał, spróbuj uruchomić przeglądarkę jako administrator, a jak nie pomoże, to zmień przeglądarkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...