Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp bot i leave buster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, od wczoraj boce sobie konto, no i dostaje co 

chwile leave bustera... wiecie moze co trzeba zrobic,

zeby to ominac? uzywam Voli bot + AIM + Auto Sharppoting

­Keelah se'lai

Opublikowano

Grasz na botach czy na ARAM? Jeśli Aram to zaostaw AIM, a jeśli na botach to zostaw AutoSharpporting. Masz te 2 skrypty włączone i jest możliwość, że to się buguje. Wyłącz jeden i napisz czy pomogło ;) 

olasek-GoldenRak-Turcja-0.png

Opublikowano

A wiadomo kiedy imsosharp naprawi leavebustera? Mial to zrobic miesiac temu :<

Opublikowano

Czy Ty czasem dziś nie expiłeś grając karmą?:D Bo była taka jedna na aramie widać było gołym okiem, że komputer sterował:D ale się wkurwiałem.

Opublikowano

Czy Ty czasem dziś nie expiłeś grając karmą? :D Bo była taka jedna na aramie widać było gołym okiem, że komputer sterował :D ale się wkurwiałem.

nieee :D

Ja tylko Intro boty na razie :P

a mozna lvlowac jak jest leavebuster ?

ta, tylko musisz sam zalaczyc, bo Voli bot nie potrafi czekac :P

­Keelah se'lai

Opublikowano

ja mam lekko inny problem, mianowicie, coś się porobiło że kilka razy mi AFK zrobiło wyskoczył komunikat z leave bustera i że została nałożona kara na 5 kolejek. Ogólnie że tam niższy priorytet jest, ale nawet jak by trzeba było dłużej czekać tylko, że volibot teraz nie chce wogóle tych kont dołączyć do rozgrywki.

Wyskakuje że loguje się na konto podaje lvl chce dołączyć do rozgrywki i wyskakuje:

Couldn't enter queue - Leave Busted! Use the official client to remove it for now. com.riotgames.platform.matchmaking.QyeyeDidger

Co w tym wypadku zrobić? zagrać normalnie, te 5 partyjek?

Opublikowano

ja mam lekko inny problem, mianowicie, coś się porobiło że kilka razy mi AFK zrobiło wyskoczył komunikat z leave bustera i że została nałożona kara na 5 kolejek. Ogólnie że tam niższy priorytet jest, ale nawet jak by trzeba było dłużej czekać tylko, że volibot teraz nie chce wogóle tych kont dołączyć do rozgrywki.

Wyskakuje że loguje się na konto podaje lvl chce dołączyć do rozgrywki i wyskakuje:

Co w tym wypadku zrobić? zagrać normalnie, te 5 partyjek?

ta

Opublikowano

Wystarczy, że ręcznie odpalisz kolejke, wybierzesz bohatera i jak do gry wejdzie to zostaw juz.... 

Tylko musisz miec odpalonego sharpa z autosharpporting/AIM

­Keelah se'lai

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...