Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis zaufanych aplikacji do zarabiania na Androidzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników czytających ten temat. W Google Play znajduje się wiele aplikacji do zarabiania, ale większość osób nie do końca wie, która jest wypłacalna, a który opłacalna w użyciu. Dlatego właśnie w tym temacie postanowiłem umieścić listę najlepszych i pewnych aplikacji do zarabiania na Androidzie. Zapraszam do przeczytania tematu.

362021407698314867857.png

Cash Pirate

Mimo, że nazwa aplikacji nie kojarzy się zbyt dobrze jest to aktualnie aplikacja, którą zarabia się najszybciej. Więc, jak zacząć?

1. Pobierz aplikację na swoje urządzenie przenośne klikając tutaj. Jeżeli chcesz otrzymać dodatkowy bonus w postaci 500 monet (czyli 1/5 całej wypłaty!) wystarczy, że skontaktujesz się ze mną klikając tutaj. Kod uprawniający do otrzymania bonusu prześlę jak najszybciej.

2. Po rejestracji zobaczysz menu główne Cash Pirate. Jest ono podzielone na kilka kategorii:

- Tip of the Day - okienko przedstawiające podstawowe informacje na temat korzystania i zarabiania za pomocą Cash Pirate'a,

- Earn Coins - w tym panelu wyświetlane są najbardziej opłacalne oferty, czyli tzw. Pirate Picks. Jeżeli ich zabraknie (tymczasowo, zazwyczaj pojawiają się po kilku godzinach) wyświetli się przycisk, który przekierowuje do reszty ofert,

- Balance - panel wyświetlający aktualną ilość monet, które posiadamy (1000 monet = 1$). Jest podzielona na dwie kategorie, wyjaśnia to obrazek poniżej. Oprócz tego, wyświetlany jest tam przycisk 'Show Offers', który pokazuje aktualne oferty do wykonania.

347471423587043867857.png

- Goal - nasz aktualny cel do wykonania, można go zmienić w opcjach. Pokazuje procentowe wypełnienie postawionego sobie zadania,

- Refferals - panel wyświetlający informacje o ilości osób zarejestrowanych z naszego kodu polecającego.

3. Aby zacząć zarabiać wystarczy wybrać ofertę. Jeżeli 'Pirate Picks' są dostępne, to zaleca się ich wykonywanie, gdyż zazwyczaj są najlepiej opłacane przez sponsorów (około 0.15$ za pobranie aplikacji). Oprócz 'Pirate Picks' dostępne są także oferty od innych firm (Należy wystrzegać się pobierania aplikacji, które w uprawnieniach proszą o możliwość wysyłania SMSów itp.takich jak:

- aarki - za pobieranie aplikacji otrzymujemy pieniądze. Oferty są nieźle opłacane.

- SponsorPay - oferty opłacalne do wykonywania, cenowo porównywalne do 'Pirate Picks'. Niestety jest ich mało. 

- TrailPay - firma oferująca najlepsze stawki (do dolara za ofertę), niestety większość aplikacji jest niebezpieczna, a najdroższe oferty to zapisywanie się do subskrypcji premium. Jednak jeżeli ktoś posiada drugi numer do takich procedur (jak ja) jest to bardzo opłacalna oferta.

- AdColony - za obejrzenie dwóch 20 sekundowych reklam otrzymamy 0.01$. 

4. Jeżeli już uzbieramy odpowiednią ilość pieniędzy możemy je wypłacić. Oto dostępne metody wypłaty:

- PayPal (2.5$, 5$, 10$, 25$)

- Facebook Gift Card (5$)

Potwierdzenie wypłaty:

jtcfgIi.png

362021407698314867857.png

WHAFF

Najpopularniejsza aplikacja do zarabiania na Androidzie. Mimo, że zarabia się dłużej niż na Cash Pirate także warto spróbować. Jak to zrobić?

1. Pobierz aplikację na swoje urządzenie przenośne klikając tutaj. Jeżeli chcesz otrzymać dodatkowy bonus w postaci 0.3$ na start to wystarczy, że skontaktujesz się ze mną klikając tutaj. Kod uprawniający do otrzymania bonusu prześlę jak najszybciej.

2. Po rejestracji zobaczysz menu główne programu WHAFF - jest ono podzielone na kilka kategorii:

- Notification - najświeższe informacje dotyczące programu WHAFF,

- Reward History - lista pokazująca, za co otrzymaliśmy daną kwotę pieniędzy,

- Premium Picks - oferty wybrane przez WHAFF, są najlepiej płatne,

- Payout - menu, w którym możemy zażądać wypłaty,

- Invite Friends - Tutaj znajduje się nasz kod do zapraszania znajomych, dzięki któremu zyskuje i jego właściciel i osoba, która się z takowego kodu zarejestrowała,

- Rank - lista, która pokazuje kto najwięcej zarobił przy pomocy aplikacji WHAFF,

- How to Use - samouczek dot. używania WHAFF'a,

- FAQ - najczęściej zadawane pytania,

- Rate Us - tutaj można ocenić aplikację WHAFF w Google Play,

- Visit Facebook Page - odnośnik do strony WHAFF'a na Facebooku

3. Aby zacząć zarabiać wystarczy wybrać ofertę. Jeżeli 'Premium Picks' są dostępne, to zaleca się ich wykonywanie, gdyż zazwyczaj są najlepiej opłacane przez sponsorów (około 0.15$ za pobranie aplikacji). Oprócz 'Premium Picks' dostępne są także oferty od innych firm (Należy wystrzegać się pobierania aplikacji, które w uprawnieniach proszą o możliwość wysyłania SMSów itp.takich jak:

- METAPS

- SupersonicAds

- RADIUM ONE

- EVERBADGE

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Działa to, może w końcu kupie sobie ten VIP na Brazzers a nie ciągle podpierdalam :( ????­

Ja jeszcze swojej wypłaty nie zdobyłem, ale myślę, że za niedługo zdobędę ostatniego dolara. Wkleję tutaj potwierdzenie. Dużo osób poleca tą aplikację, w internecie są także screeny potwierdzeń.

Jak na razie w spisie jest tylko cashpirate więc .. ;)

ogólnie przydatny temat tylko dodaj grafikę i wiecej aplikacji.

Spis jest w trakcie budowy :) Chcę zrobić naprawdę solidny spis z zaufanymi aplikacjami, chwilę czasu zejdzie.

Opublikowano

Ale tak w ogóle jak bd korzystał z tego cash pirat'e to bd miał często nowe 'zadania' do wykonania?

To znaczy na WHAFF oglądnąłem kilka filmów i pobrałem wszystkie możliwe propozycje programów i następnie nie mogłem już nic takowego zrobić.­

Opublikowano

Ale tak w ogóle jak bd korzystał z tego cash pirat'e to bd miał często nowe 'zadania' do wykonania?

To znaczy na WHAFF oglądnąłem kilka filmów i pobrałem wszystkie możliwe propozycje programów i następnie nie mogłem już nic takowego zrobić.­

Pirate Picks odnawiają się co kilka godzin, reszta ofert tak samo :p

Opublikowano (edytowane)

Pirate Picks odnawiają się co kilka godzin, reszta ofert tak samo :P

Wiesz może czy łatwo wpaść na adminów? W sensie ładnie punkty wpadają ale przykładowo jak zmienie IP za pomocą jakiegoś programu to łatwo o banicje?

I napisano coś o stawianiu bota na oglądanie filmów? Jaki to bot? Czy zwykły tasker? [o ile istnieje]

Edytowane przez Korean Smurf

579571423327107377857.png

Opublikowano

Wiesz może czy łatwo wpaść na adminów? W sensie ładnie punkty wpadają ale przykładowo jak zmienie IP za pomocą jakiegoś programu to łatwo o banicje?

I napisano coś o stawianiu bota na oglądanie filmów? Jaki to bot? Czy zwykły tasker? [o ile istnieje]

Bota sprawdzałem, niestety nie działa bo reklamy się wyczerpały.

O banicję raczej łatwo jest, a dowcipnisie dają bana przed wypłatą :D

Opublikowano

Ahh to i tak te VPN'y słabo działają na tym. Znaczy nowe oferty wczytuje i to mnóstwo ale punktów nie przyznaje nawet do weryfikacji nie przechodzi. Używałem tylko VPN One Click.

Od południa posiedziałem może z 2godzinki i mam te ~1250pkt i co jakis czas jest jakaś oferta więc jak tak dalej pójdzie to w weekend 5$ dostałbym. I te oglądanie reklam to fakt, dostałem z 5 reklam do obejrzenia i koniec.

Z odpowiednim telefonem/tabletem wygodnie się pobiera aplikacje do ofert. Wiesz może kiedy ufać w pobieraniu od "TrialPay"? Jedną grę pobrałem ze sklepu Google i kasy nie zjadło ale reszta przenosi na jakieś inne serwisy i nie są wypisane "wymagania" typu czy może mi kasę zjeść itp.

Opublikowano

Właśnie otrzymałem wypłatę na konto, oto potwierdzenie (Cash Pirate):

jtcfgIi.png

527551424352694867857.png

Opublikowano

czyli to takie swiadome syfienie telefonu aplikacjami w zamian za 2 dolary?

Aplikacje po instalacji usuwasz. Po jakimś czasie robisz skan SD Maid żeby usunął śmieci, które zostały. Gdzie tu syfienie?

Opublikowano

Zwłaszcza, że 90% aplikacji to nie są syfy a ogarnięte gierki z google play, LOL.   Co jedynie nie polecam pobierać gier spoza google play bo ładnie próbują się wjebać do zżerania kasy itp.

Ja jak na razie 1700 pkt i zbieram do 5000. Trochę poczekam bo ostatnio coś mniej gierek.

Opublikowano

Zwłaszcza, że 90% aplikacji to nie są syfy a ogarnięte gierki z google play, LOL.   Co jedynie nie polecam pobierać gier spoza google play bo ładnie próbują się wjebać do zżerania kasy itp.

Ja jak na razie 1700 pkt i zbieram do 5000. Trochę poczekam bo ostatnio coś mniej gierek.

Potwierdzam, ostatnio jest mniej ofert. Mam nadzieję, że się to poprawi :)

Opublikowano (edytowane)

pobralem jakas gre z trialpay odpalilem pouzywalem chwile i coinsow nie ma :/

@Edit dobra juz sa

Widzialem apke za 1,000punktow, gdzie jest haczyk ?

Edytowane przez LubiePlacki82

NonekPL.png

Opublikowano

pobralem jakas gre z trialpay odpalilem pouzywalem chwile i coinsow nie ma :/

@Edit dobra juz sa

Widzialem apke za 1,000punktow, gdzie jest haczyk ?

za 1,000 punkta masz subskrypcje sms

Zrobiłem wszystkie oferty jakie można było i nic nie mam narazie. Co ile się odnawia?

Opublikowano

za 1,000 punkta masz subskrypcje sms

Zrobiłem wszystkie oferty jakie można było i nic nie mam narazie. Co ile się odnawia?

Szczerze to w każdej chwili może być jakaś aplikacja a po chwili jej już nie ma. Więc najlepiej zaoglądać co jakiś czas jak Ci zależy. Teraz w ciągu 1h co jakiś czas patrzyłem i zgarnąłem te ~250 pkt w tym 100pkt dopiero dostanę za 3 dni bez kasowania aplikacji.

Opublikowano

Do supportu zagadać.

Ja osobiście jakoś tydzień temu wypłaciłem 2.5$. Wszystko ładnie pięknie wysłali kasę po kilku minutach. Może pobawię się jeszcze ale tym razem rozkminie jakiś polski VPN.

Opublikowano

Podczas wyplacania zrobilem blad w mailu i teraz jest ciagle by czekac.Co zrobic ?

Tylko support. Jednak mogą powiedzieć, że to Twój błąd.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Trochę nie zrozumiałem powyższych wypowiedzi, przepraszam za spam.

Edytowane przez KrZy5l4w

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

dostalem 2,10$ zamiast 2,50$ o co chodzi ?

Może złe przewalutowanie, napisz do supportu.