Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka smartphone'ów do wyboru - dylemat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

przedłużam umowę w pewnej sieci i mogę wybrać telefony. Cena jest bardzo podobna albo w ogóle się nie różni.

Po prostu mi doradźcie. ;)

Sony Xperia T3 i Sony Xperia M2 i Sony Xperia Ultra

Samsung Galaxy S4

LG G3 s

Huawei Ascend g620

HTC Desire 620

Będę wdzięczny, za odpowiedzi. ;)

343731479829004887779.png

Opublikowano

Pytam serio. Takie rzeczy mogę wybrać z oferty. Fakt, mogę więcej ale nie przypadły mi do gustu lub po prostu trzeba dużo dopłacać.

To są telefony, za bodajże kilka złotych, które muszę dopłacić, by je otrzymać. Nie będę płacił więcej, także podałem te telefony wyżej.

I co możesz mi polecić?

Opublikowano

wybieraj, ponad 6 calowy potwór bez lampy błyskowej albo touchwiz. 

to polecam bo w sumie dwa są spoko, oferta nie jest zła trochę gówna dostałeś ale da się z tego wybrnąć wybierając coś dobrego.

Z Ultra jest dobra tylko nie wiem czy się zmieści w twojej kieszeni, jeżeli nie to Galaxy S IV i nic innego. Tylko te dwa smartfony. 

lownfast

Opublikowano

Jednak przeoczyłem jeszcze:

LG G2 Mini

Wiadomo, jeszcze jakieś galaxy core 2 plus, ale nie chcę ich. 

Ultra się raczej zmieści, zaraz obejrzę jego recenzję, bo co do S4 to oglądałem ich kilka.

Skoro raczej te 2, to według Ciebie lepiej wziąć Sony czy Samsunga? Dlatego piszę tutaj, bo wiem,

że jakiś moderator, czy tam redaktor się znajdzie. W telefonach się nie orientuję zbytnio. ;)

Miałem Xperia J i zawiodłem się, masakra. Mama również go miała i słabe zdanie ma u nas,

ale ogólnie produkty Sony są w porządku, bo rodzina też ma M2 i działa bardzo dobrze.

Opublikowano

Sony Xperia Z ultra jest dobra bo: ma mocne podzespoły - takie jak Nexus 5 czy G2. 

Niestety a ) nie ma lampy błyskowej b ) ekran jest trochę za duży (prawie jak tablet) c ) nie ma żadnej aplikacji w sofcie Sony żeby wykorzystać tak duży ekran. 

Galaxy S4 - trochę gorsze podzespoły ale powinieneś być zadowolony, oba smartfony na swój sposób dobre. Nie wiem czy na S4 jest Multiwindow. Na Z Ultra na pewno nie ma. 

lownfast

Opublikowano

Ehhh... Obejrzałem tą Z Ultra, ale jak dla mnie porażka. Nie nadaje się nawet, żeby to trzymać. Myślałem o tym S4. Dzisiaj znajomy pokazał mi LG G3 i jak patrzyłem na podzespoły, to chyba wygrywał nawet z Samsung Galaxy S4. A mogę wybrać LG G3 s, chyba te 2 telefony mi zostały do wyboru. Co sądzisz?

Opublikowano

Dostałem ofertę przeniesienia numeru co daje mi więcej możliwości. Wiadomo, każdy stara się o klienta, więc chyba będzie odpowiedniej.

Myślę nad S5, ponieważ mam opcję, aby go wziąć.

Jest jeszcze Z3 i Z3 Compact, ale Z3 totalnie odbiega od ceny S5 i wydaje mi się, że nie uda mi się w tej cenie dostać Z3. Nie wiem, czy trochę nie przymały Compact.

Mam tez do wyboru LG G3. Co mógłbyś zaproponować?

Edit: Nie odpisujcie, pewnie niedługo podam inne modele, bo zaszła pewna zmiana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...