Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie gry na Androida.

Adamosking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jeśli ktoś spojrzałby na tytuł "Darkness Reborn" lub "Arcane Legends" w sklepie Androida poznałby moją myśl. Mam zamiar wziąć się za pracę i stworzyć coś w tym klimacie tylko własnego. Pytanie czy brać się za to poprzez skorzystanie z ułatwień gotowych już programów lub pisania na "sucho" (mam na myśli język programowania). Oraz czy znalazły by się osoby chętne wykonania takowej gry. Krótko mówiąc szukam wspólników.

...................\/...................

Opublikowano

Tutaj ich na pewno znajdziesz  :P

Jak znam życie to na mpc jest mało ogarniających osób albo pseudo znawcy ale może znajdzie się osoba kompetentna.

Bo oczywiście ty jesteś osobą 'kompetentną' z którą każdy programista chciałby stworzyć grę w rpg markerze.

Opublikowano

Tutaj ich na pewno znajdziesz  :P

Jak znam życie to na mpc jest mało ogarniających osób albo pseudo znawcy ale może znajdzie się osoba kompetentna.

Opublikowano

ale nikt nie będzie chciał z tobą robić gry, bo po prostu nic nie umiesz. Zacznij się uczyć, to prędzej coś Ci wyjdzie.

To pokaż swoje projekty @Adamosking

Opublikowano

ale nikt nie będzie chciał z tobą robić gry, bo po prostu nic nie umiesz. Zacznij się uczyć, to prędzej coś Ci wyjdzie.

Problem w tym, że ja swoje umiem ale samemu mi się nie chce. Ocenianie osoby tak poprostu to wiesz gdzie możesz sobie wsadzić.

Opublikowano

że ja swoje umiem ale samemu mi się nie chce

Póki sam nic nie zrobisz, nie pokażesz że coś potrafisz, to nikt nie potraktuje tego poważnie. Poza tym - skoro samemu Ci się nie chce, to z kimś też szybko Ci się odechce ;)

708121422388637873334.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...