Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie wrażenia po DAC?

Burned123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

496-details.jpg

Witajcie!

Jakie wrażenia po DAC? Ktoś może oglądał wszystkie gry czy może tylko te w których udział brali wasi ulubieńcy?

Ja osobiście oglądałem mecze EG, NaVi oraz Secret, ew. inne gdy nie miałem co robić. 

Emocje podczas obstawiania na d2l były ogromne, miałem okazję zobaczyć amatorskie błędy drużyn, które swoim doświadczeniem nie powinny popełniać tego typu błędów. Najbardziej podobał mi się finał w którym EG bez Arteezy'iego potrafiło złamać chińską dote i zabrać ponad 1,000,000 $ z azjatyckiego kontynentu. Zawiodłem się na NaVi, że tak szybko odpadli (9 miejsce) i raczej nie mają co marzyć na invite do TI5. Może jak zmienią skład to powrócą na szczyt. No i oczywiście wielkie zaskoczenie ze strony Secret, mimo, ze nie jestem ich wielkim fanem to byli dla mnie faworytami.

A wy jak się czujecie po takim mini-TI?

Opublikowano

Ja nie ogladalem tylko obstawialem ... NaVi skonczylo slabo. Ogolnie teraz oplacalne jest obstawianie nowych druzyn te stare to juz nie to samo. Mysle ze tak samo bedzie z TI5, wiele nowych druzyn o ktorych wiekszosc nie slyszala.

61093c6efb.png

Opublikowano

Jak dla mnie TI5 będzie należało do EG. Bez Arteezy'iego potrafią sobie poradzić i to dość dobrze a na dodatek ta drużyna nadal znajduje się w topce. NaVi aby coś ugrać musiałoby zmienić skład.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...