Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# poważny bug - zablokowany ULT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Sprawa jest poważna zauważyłem, że bez względu jakim champem gram to często mam zablokowany ult. Np. Grając Sionem ani razu nie mogłem użyc ulta przez całą grę.

Mam tak od 2 dni czy ktoś również tak ma?

Opublikowano

skrypt do siona zbugowwany jest od cholery i również mam na nim problem z ultem lecz reszta jest okej

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Grałem przed chwilą WW i w połowie gry ult przestał działać. A grałem na D-Warwick. Wcześniej grałem Malzaharem i również ten sam problem.

Opublikowano

wywal sharpa i jeszcze raz pobierz, wywal też z %appdata%  powinno pomóć

Opublikowano

Xerath od hellsinga ma chyba q zbugowane, nie da się go używać . Nie wiem czy da się to jakoś wyłaczyć, albo coś zmienić w ustawieniach, albo po prostu to zależy od skryptu i są takie wyjątki że coś nie działa jak powinno .

Opublikowano

ehh kazdy skrypt do xeratha ma tak że samemu nie idzie używać q :D tak dla twojej informacji a przynajmniej więszkość których używałem 

Opublikowano

Xerath od hellsinga ma chyba q zbugowane, nie da się go używać . Nie wiem czy da się to jakoś wyłaczyć, albo coś zmienić w ustawieniach, albo po prostu to zależy od skryptu i są takie wyjątki że coś nie działa jak powinno .

Nie ma zbugowanego q.

ehh kazdy skrypt do xeratha ma tak że samemu nie idzie używać q :D tak dla twojej informacji a przynajmniej więszkość których używałem 

Od kiedy?

@topic

Podobno fixed.

eSwH2k3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...