Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Zyra

Looken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

Dziś Zyra w rotacjii, pograłem nią 5 meczy i stwierdziłem że jest bardzo dobra pod supporta i kwiatki zadawają bardzo ładny dmg.

Prosiłbym o napisanie kilku porad, tricków grając nią, bo nigdy wcześniej nią nie grałem, a mam zamiar ją kupić <3.

Grałem przeciwko leonie i jak ona użyła jakiegoś skilla to się "powiększyłem" wiadomo hidden passive :D.

I wgl jakie itemki na nią składać, co maksować itp.

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Pomocnik
Opublikowano

Zyra ma dobrą synergię z Amumu. Amu wpada i ultuje i szybko Ty ultujesz, polecam tą taktykę na pramady :D Twoje Q "detonuje" kwiatki. Pamiętaj, że jeśli strzelisz swoją pasywą w mobki w jungli to zaczną one gonić najbliższego przeciwnika (jeśli stoją w obrębie). Oraz jak robisz combo, odpal ulta o złap gościa w korzenie, żeby nie mógł Ci uciec z ulta :)

Opublikowano

zawsze najpierw strzelaj skilla, a w czasie 'kładzenia' się kładź kwiatka, dla zmyłki i w ogóle. Maxujesz... hmm, to zależy. Build. Jeśli chodzi o supporta, to ten niebieski, potem jakaś maska, zhonya, void staff i w między czasie sightstone

Opublikowano

Buduj się pod damage, bo w late game Zyra jest piątym carrym, który robi czasami największe dpsy w grze. Maseczka, Zhonyia, Rabadon te sprawy.

Harasuj na linii ile się da i nie dawaj się łapać, bo wtedy sporo tracisz i opóźniasz kupowanie itemów pod damage.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...