Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# nie działa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko u mnie L# nie działa ? niby działa pod shiftem mam opcje ale za wysoko takjakby że nie widać :O i jak klikam spacje/x/c/ lub cokolwiek to nic się nie dzieje, wczoraj wszystko było Ok

Sygnatura.jpg

Opublikowano

sekunda zaraz sprawdze i edytuje, ale skoro wczoraj normalnie działało to dlaczego dzisiaj nie? xD ps. mam konto a nie jakiś crack etc.
nadal nic, próbuje np marksmana który jest skompilowany i zaktualizowany i nic :/ pasek ten co jest pod shift wyskakuje mi na samej górze ekranu tak że prawie go nie widać.

help plox? >_>

Sygnatura.jpg

Opublikowano

tak. wczoraj wszystko działało normalnie nawet dzisiaj, zagrałem jedną gre wszystko ok, gram nexta a tu nie działa :/
zainstalowałem od nowa L# + folder z %appdata% usunięty przed instalowaniem
@Edit
od nowa zainstalowałem więc mam tylko biblioteke i marksmana xD jest po aktualizacji

Sygnatura.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Mi wszystko chodziło wczoraj :) Raczej problem leży po Twojej stronie.

//Może spróbuj zainstalować common'a od Hehema ?

Opublikowano

jeszcze raz od nowa zainstaluje i sprawdze jeszcze raz na marksmanie// edytuje za chwile xD
@1361622928-U485574.pngThe KondziX멍청한
o to chodzi że nic nie robiłem tylko skrypt do corkiego pobrałem i od tamtej pory siadło >_>

@Edit
nadal nic :/
macie screena niżej, niby wszystko ok, klikam spacje nic tak opcje pod shift sa za wysoko
post-1156373-0-50326000-1423577543_thumb.jpg

Sygnatura.jpg

Pomocnik
Opublikowano

jeszcze raz od nowa zainstaluje i sprawdze jeszcze raz na marksmanie// edytuje za chwile xD

@1361622928-U485574.pngThe KondziX멍청한

o to chodzi że nic nie robiłem tylko skrypt do corkiego pobrałem i od tamtej pory siadło >_>

Dałem edita, spróbuj pobrać ten plik common co hehem pisał o nim :)

Opublikowano

Spróbuje zrobić to co na joduska napisali, ktoś miał podobny problem = reset pc / zainstalować od nowa dx ^^ dam edit zaraz

@Edit okej, reset pc pomógł okej.. xDDD

Sygnatura.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...