Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam UG (Underground Hacka)

eXistence

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam UG bo prawie kazdy ma na Xian serverze i ja tez chce a niewiem jak go zrobic pomocy Pipr bym byl bardzo wdzieczny JBC to nicki w grze eXistence NoBuffsFuckOff xD xXoOoXx prosze o p0moc

/Dostajesz next warna za NIE SZUKANIE http://Salvaje

Opublikowano

]- UNDERGROUND HACK -[

Do sprawdzania współrzędnych służy nam komenda /coordinates.

Dzięki niej widzimy trzy współrzędne x y z.

Wygląda to mniej wiecej tak: xxxxxx.yyyyyy.zzzzz

Do underground hacka potrzebna nam będzie tylko jedna z tych współrzędnych, czyli "z".

Koniec z teoria, przechodzimy do rzeczy.

Po otrzymaniu współrzędnej "z" wpisujemy ją w polu value, scan type i value typ zostawiamy bez zmian (czyli Exact value i 4 bytes) [First Scan].

Po przeskanowaniu musimy stanąć w innym miejscu i ponownie wpisać komendę /coordinates. Teraz upewniając się, że współrzędna "z" zmieniła się, wpisujemy ja w value i dajemy [Next Scan].

Powinien zostać nam tylko jeden adres, przenosimy go na dół, naciskamy na nim prawym (freeze value), zmieniamy wartość na 0 [PPM>CHANGE RECORD>>VALUE].

Możemy się jeszcze upewnić, że jesteśmy pod ziemią jak poprzednio używając komendy /coordinates (w miejscu współrzędnej "z" będzie 0).

Jeśli na jakimś prywatnym serwerze komenda /coordinates nie działa jest na to jeszcze inny sposób. Poniżej zamieszczę kilka współrzędnych ("z"):

naroo duel stage 16505

Koloseum w cop 46281

By YourFear

Ja chwilowo nie mam RE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...