Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z GeForce Experience

Decav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj, wszedłem w ten program GeForce Experience, więc wchodzę w zakładkę Sterowniki, potem klikam Sprawdź dostępność aktualizacji, po 5 sekundach wyskakuje mi taki błąd :

http://zapodaj.net/b21cd817f64aa.bmp.html- Proszę o to screen.

Przez ten błąd nie mogę nawet wejść w GeForce Experience, aby Shadow Play'a odpalić...

Proszę o pomoc, nagradzam +.

Opublikowano

http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl

sciagnij aktualny sterownik ze strony nvidi, zaktualizuj, zrestartuj, powiedz czy cos dalo

Instalacja nowej Wersji 347.52 zakończyła się powodzeniem.Uruchomiłem ponownie komputer, super udało się wejść w Nvidia GeForce Experience, ale dla pewności znów kliknąłem "Sprawdź dostępność akutalizacji", problem znowu się pojawił.Nie da rady po raz kolejny odpalić Experienc'a... 

Opublikowano

Miałem ostatnio dokładnie ten sam problem. Musisz usunąć wszystko co związane z geforce w okienku "dodaj/usuń programy" jak po restarcie będzie tam czysto, to usuwasz wszystkie foldery, które pozostały w appdata, program files itp. Jak już na kompie nie będzie żadnego pliku/sterownika/procesu związanego z geforce to pobierasz i instalujesz od nowa. Mi pomogło. Możesz też spróbować naprawić rejestr tym.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...