Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze Serwery Prywatne

adrian132xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Invoria s2/ Dreikon [Easy] 
Shivamt2 [Easy/Medium] (2 razy padał ale nie wiem jak teraz będzie)
Balmora s2 [Hard]

Myślę, że to jedne z lepszych serwerów, jednak nie gralem na Shivie i Balmorze. Polecam Invoria s2 i Dreikon ;)

Opublikowano

CradosMT2, który startuje w ten weekend (medium) bądź Castios, który już wystartował i jest ~700 graczy (easy).

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Hard:Balmora S2

Medium:Crados

Easy/Medium:Shiva

Easy:Dreikon,Castios,Virtual

Pozdrawiam.

Napisz do mnie, ~ może kiedyś pomogę ~ VeavninG

Opublikowano

Rzecz jasna jest to virtualmt2.pl

Virtualmt2 te gówno ?

- Administracja rozdaje znajomym eq

- Wszystko chcą wpakować do itemshopu

- Widziałem sam na własne oczy jak na pustyni admin kolesiowi zrobił event prywatny z rudami.

- Pogadaj z 2dni z adminem a potem zaproponuj po 300 zł za 255lvl i full eq i zdziwisz się co ci odpowie.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Virtualmt2 te gówno ?

- Administracja rozdaje znajomym eq

- Wszystko chcą wpakować do itemshopu

- Widziałem sam na własne oczy jak na pustyni admin kolesiowi zrobił event prywatny z rudami.

- Pogadaj z 2dni z adminem a potem zaproponuj po 300 zł za 255lvl i full eq i zdziwisz się co ci odpowie.

Zrobili prywatny event bo wygrał w konkursie..

Opublikowano

@Nigusek

Zabawne jest to, ze wspominasz o rozdawaniu eq ale nigdzie nie ukazales dowodow, jesli chodzi o kwestie item shopu wole aby itemy w nim byly zaporowe i kosztowaly kilkaset zl anizeli za cene chipsow mialbym kupic ulepszacze potrzebne do ich wytworzenia.

Ciekawe jest to, ze po 4 latach nikt nie ma maksymalnego ekwipunku ale mozna go dostac za 300zl, pozwol ze nawet tego nie skomentuje.

Jesli nie chcesz wyjsc na debila postaraj sie poprzec swoje wypociny dowodami bo jak na razie w banialuki sprzedawane przez Ciebie uwierzyl tylko Dejmien, ktory jak wiadomo ma budyn zamiast mozgu.

Srij9JT.png

Opublikowano

@Nigusek

Zabawne jest to, ze wspominasz o rozdawaniu eq ale nigdzie nie ukazales dowodow, jesli chodzi o kwestie item shopu wole aby itemy w nim byly zaporowe i kosztowaly kilkaset zl anizeli za cene chipsow mialbym kupic ulepszacze potrzebne do ich wytworzenia.

Ciekawe jest to, ze po 4 latach nikt nie ma maksymalnego ekwipunku ale mozna go dostac za 300zl, pozwol ze nawet tego nie skomentuje.

Jesli nie chcesz wyjsc na debila postaraj sie poprzec swoje wypociny dowodami bo jak na razie w banialuki sprzedawane przez Ciebie uwierzyl tylko Dejmien, ktory jak wiadomo ma budyn zamiast mozgu.

Zapewne gras zna tym gównie dlatego go popierasz, co do itemshopu to powiem ci że przesadzają, a z maksymalnym eq latają już ludzie mam prawie 11 osób (wszystkich mam na skype) którzy mogą potwierdzić że jeden z Administratorów sprzedaje konta za realną kasę.

Jeżeli ci an tym zależy mogę ich zwołać na weekend (aby większość osób wbiło ) na ts3 i się zdziwisz.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Rzecz jasna jest to virtualmt2.pl

hahahahaahaahhahahahahaa

Płacą ci za takie brednie ??? Virtual nie polecam :) Zwzgl choćby nawet na administrację, zmiany które tylko odtrącają nowych graczy od serwera, machlojki Teamu, które psują grę graczom z wyższymi lvl ...długo by wymieniać :) :)  Trzeba tam było grać kilka lat jak ja żeby wiedzieć :) Gall - ty już się strać, płącą ci chyba, bo każdy serwer obrzucasz błotem, liżesz się tylko przy Virtualu, Virtual super, reszta gówno - jest wręcz przeciwnie :)

Invoria S2, Demilus, Laneris ( taki pod fun ) , Ardenis.

54169037467327365173.png

Opublikowano

@Orbit84

Znajdz mi prosze serwer z tego forum, ktory trzyma sie juz prawie 5 lat, utrzymuje tak wysoka frekwencje, z aktywna/pomocna administracja, innowacjami, ktorych nie spotkasz na zadnym innym serwerze typu zmiana klasy czy zaklady wojen gildii itd.

O jakich machlojkach piszesz? Cos insynuujesz ale nie masz na to zadnych dowodow, predzej jestem sklonny uwierzyc, ze byly one na podanych przez ciebie serwerach.

Pozdrawiam

Srij9JT.png

Opublikowano

@Orbit84

Znajdz mi prosze serwer z tego forum, ktory trzyma sie juz prawie 5 lat, utrzymuje tak wysoka frekwencje, z aktywna/pomocna administracja, innowacjami, ktorych nie spotkasz na zadnym innym serwerze typu zmiana klasy czy zaklady wojen gildii itd.

O jakich machlojkach piszesz? Cos insynuujesz ale nie masz na to zadnych dowodow, predzej jestem sklonny uwierzyc, ze byly one na podanych przez ciebie serwerach.

Pozdrawiam

Dowody... z kad ja to znam :) Techniczny o dowodach, kazdy o dowodach a ty ku rna nauczyłeś się tylko jednej formuły... Zbyt długo widziałem to na forum serwera "dowody, dowody". Insynuacje to z twojej strony jedynie, potrafisz w każdym poście, o kazdym serwerze napisać tylko jedno "do dupy itp". A jak ktoś się wypowie na temat VMT2 to skacesz w obronie jak pies :) Moze jesteś takim pieskiem Virtuala, zaczepno - obronny. Za kość dasz się pociąć za ten serwer. Robisz pseudo reklame innym serwerom bo Virtual jest święty :) Przez kilak lat grania w Euforii dość się naoglądałem. Przez kilka lat grania na serwerze dość widziałem i słyszałem na temat tego co się tam dzieje. Więc nie skacz mi tu z takimi tekstami. I nie wywalaj mi tekstów Technicznego i Admina - dowody bo wylecisz. Każde dowody zaraz były szybko i skutecznie usuwane :) Ale nie bedę tutaj przytaczał :) I nie wyzywaj mnie na TS z tekstami "pokaż mi te dowody" :) Na szczęście już dawno skonczyłem z tamtym chłamem :) Żałuje tylko ludzi którzy wiedzą to co ja, i dalej grają łudząc się że może coś się zmieni...

54169037467327365173.png

Opublikowano

@Orbit84

'' Z kad'' To mi wystarczy.

Tak sobie wydedukowalem, ze jestes 14 letnim pryszczatym dzieckiem, na ktorym w gimnazjum wymuszaja haracz w postaci drozdzowek ze sklonnosciami do konfabulacji i zaburzeniami polaczen pomiedzy rejonami mozgu. Mam racje?

Swoja droga kiedy wyzywalem Cie na tsie, skoro od tygodnia nie siedzialem na komputerze? :O

Srij9JT.png

Opublikowano

Weź idź mi z tym virtualem. Co parę miesięcy dodają do is nowego najlepszego peta, najlepsze eq jest nieosiągalne, żeby się wybić musiał bym pierw siedzieć w v2 kilka dni, potem kopać rudy po 10h dziennie i może po 2 miechach zarobie na to ''standardowe eq''

Admini upiększają tam grę tylko na wysokich lvl-ów. Ostatnia zmiana dla niższych to razdor ( do którego trzeba mieć wykoszone eq )

W dodatku serwer jak serwer.. mental pvp wp exp...

Opublikowano

Weź idź mi z tym virtualem. Co parę miesięcy dodają do is nowego najlepszego peta, najlepsze eq jest nieosiągalne, żeby się wybić musiał bym pierw siedzieć w v2 kilka dni, potem kopać rudy po 10h dziennie i może po 2 miechach zarobie na to ''standardowe eq''

Admini upiększają tam grę tylko na wysokich lvl-ów. Ostatnia zmiana dla niższych to razdor ( do którego trzeba mieć wykoszone eq )

W dodatku serwer jak serwer.. mental pvp wp exp...

I

GallAnonim1429

Który wywyższa serwer ponad wszystkie żeby tylko ludzi nie tracić kosztem innych serwerów :) I tak ludzie odchodza, a przy liczniku 500 online, jak znajdzie się 10 to wszystko :) I jeszcze czepia się literówek, bo tylko tyle potrafi :)Żałosne zachowanie. CO do twojej wypowiedzi - gadzam się, serwer zrobił się tylko pod "TOPKĘ". Pod nic innego.

P.S Gall - naucz się czytać  ;) Ja tylko podsunąłem tam zachowanie tobie podobnych i twojej rasy - "Wejdź na TS i daj mi dowody" :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

CradosMT2- grałem trochę przed Reworkiem i cisnąłem nieźle Healerem, i wrócę jeszcze raz po Reworku :)(MEDIUM) BalmoraS2- (HARD), Castios/Invoria S2(EASY)

Tak uważam. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...