Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujesz Questera ? - Wejdz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukujesz questera ? pisz gg : 45664239

umiem róznorodne questy pisz gg więcej tam się dowiesz.

Oferuję także reklame 730 widzów na yt

Także jako pomocnik technika ( podstawy )

Opublikowano

Można prosić przykład questa napisanego przez ciebie?

Ps: Mam na myśli napisanego przez ciebie, nie edytowany, gotowy quest z googla ;)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

pierdo*łem na zawał , można jakiś przykładowy quest? , zaawansowane dungeony też piszesz?

co dokładnie potrafisz jako ''pomocnik Technika''?

Opublikowano

Można prosić przykład questa napisanego przez ciebie?

Ps: Mam na myśli napisanego przez ciebie, nie edytowany, gotowy quest z googla ;)

Z ciebie też dobry quester jest, więc nie ma to jest się z kogoś śmiać, a samemu nie jest się lepszym.

Wracając do tematu, nie znam, ale powodzenia.

Opublikowano

Z ciebie też dobry quester jest, więc nie ma to jest się z kogoś śmiać, a samemu nie jest się lepszym.

Tak :D Masz racje w 100%.

Raz, nigdy nie widziałeś na oczy żadnego, przeze mnie napisanego questa.

Dwa, prowokuj mnie dalej w postach a łatwo blokade otrzymasz.

Moja ranga mnie ogranicza w postach ale za to takie twoje prowokowanie szybko będzie karane .

Odbij, nabierz doświadczenia, wtedy podyskutujemy bo aktualnie jesteś ''noname''.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Moja ranga mnie ogranicza w postach ale za to takie twoje prowokowanie szybko będzie karane .

Odbij, nabierz doświadczenia, wtedy podyskutujemy bo aktualnie jesteś ''noname''.

a ty może pokasz ? ja pokazuje na gg :) , ''noname'' to sam jesteś :)

Dziękuje za opinie

Questy przezemnie ( jak wspomniałem przezemnie ) pokazuje gg.

Opublikowano

Hhahahahaha kashido  "quester"  j****y cwel który nawet   you tuberem jest marnym napisz mi swój  quest to pogadamy   ;]    sam sie   dziwie ale zgadzam sie z rysqiem  ;d   marny  i sponsor hehe ;d     i te orto   pokasz xD    chyba pokaż.

Już nawet ja chociaż słabo  pisze   questy   to umiem swój napisać  ale ty  ? ...Ps:Nie polecam

Pamiętaj nie trać wiary w swoje ideały --Drastil

Opublikowano

Z chęcią poczekam, aż ktoś napisze do ciebie na GG i poprosi o przykładowego questa.

Takową osobę prosiłbym o wstawienie w ten temat owy quest, gdyż nie mam zamiaru dodawać tego nr do kontaktów.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Albo oglądam jakiś kabaret albo popadłeś w hipokryzję jeszcze bardziej niż przed moim banem którego dostałem za to że podkreśliłem jej stopień.

"Nabierz doświadczenia" z Twoich "ust" brzmi chyba śmieszniej niż "Jestem mądry" z "ust" KizioRCK

Co do oferty "questera".

Nawet nie trzeba poznawać Twoich umiejętności lub przekonywać się o ich braku, żeby oferta odrzuciła.

To w jaki sposób jest napisana mówi samo za siebie.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Albo oglądam jakiś kabaret albo popadłeś w hipokryzję jeszcze bardziej niż przed moim banem którego dostałem za to że podkreśliłem jej stopień.

"Nabierz doświadczenia" z Twoich "ust" brzmi chyba śmieszniej niż "Jestem mądry" z "ust" KizioRCK

Co do oferty "questera".

Nawet nie trzeba poznawać Twoich umiejętności lub przekonywać się o ich braku, żeby oferta odrzuciła.

To w jaki sposób jest napisana mówi samo za siebie

Po czym to stwierdzasz? Nie przypominam sobie abyśmy ze sobą mieli jakieś bliższe styczności byś poznał moją prace.

Więc, jeśli tak nie jest to po co napisałeś ten post? :)

Brak określeń na takie wypowiedzi.

Uprzedzę cię, jeśli wyjedziesz mi zaraz z Nestiumem to uświadom sobie fakt, że ja nie prowadziłem tego serwera w dniu startu zostałem wywalony z zespołu.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Po czym to stwierdzasz? Nie przypominam sobie abyśmy ze sobą mieli jakieś bliższe styczności byś poznał moją prace.

Więc, jeśli tak nie jest to po co napisałeś ten post? :)

Brak określeń na takie wypowiedzi.

Uprzedzę cię, jeśli wyjedziesz mi zaraz z Nestiumem to uświadom sobie fakt, że ja nie prowadziłem tego serwera w dniu startu zostałem wywalony z zespołu.

Może i wyrzucili Cię w dzień startu z teamu, a raczej użyłbym określenia, wydymali bez mydła.

Mniejsza o to czy prowadziłeś serwer po jego starcie, byłeś jego współtwórcą, więc dołożyłeś jakąś ilość cegiełek do powstania tego projektu.

Rzecz w tym że po wystartowaniu, te "cegiełki" czyli ten projekt, składał się głównie z bugów, także jeśli chciałeś opinii na podstawie czego wnioskuję że "Twoja praca" to czysta kpina, to właśnie ją dostałeś ;)

PS. Nie śmiećmy tu, jak coś to pw.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Może i wyrzucili Cię w dzień startu z teamu, a raczej użyłbym określenia, wydymali bez mydła.

Mniejsza o to czy prowadziłeś serwer po jego starcie, byłeś jego współtwórcą, więc dołożyłeś jakąś ilość cegiełek do powstania tego projektu.

Rzecz w tym że po wystartowaniu, te "cegiełki" czyli ten projekt, składał się głównie z bugów, także jeśli chciałeś opinii na podstawie czego wnioskuję że "Twoja praca" to czysta kpina, to właśnie ją dostałeś ;)

Nadal nie rozumiesz :)

Bugi, a przynajmniej ich większość została odkryta podczas startu serwera, wystarczyło szczegółowo spoglądać na prezentacje co piszą użytkownicy.

To, że technik nie starał się pozbyć bugów to także nie mój kłopot :)

''Wydymali bez mydła'' na 2 dzień chcieli mojego powrotu a to, że posiadam rozsądek, odmówiłem..

Jeśli chcesz kontynuować tą rozmowę zapraszam na pw, chętnie popiszę.

Ten temat od tego nie służy.

Odnosząc się do tematu.. Nadal nie polecam, ortografia oraz forma w jakiej autor tematu przedstawił ofertę w żadnym calu nie przyciąga do współpracy.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

­Napisałem do Kashido z prośbą o napisanie Questa na polowanie, gdzie będzie do zabicia wódz orków, a nagrodą będzie kasa i 5% na potwory, otrzymałem takie coś.

878Xun3.jpg

Dodatkowo...

prwjULm.jpg

Wnioski wyciągnijcie sami, pozdrawiam.

ps.

Mimo wszystko, nawet jeżeli się uczy i dopiero zaczyna - jakieś ambicje ma, więc myślę warto to docenić i nie skreślać go na starty z biegiem czasu się nauczy, jedynie uważam ze za szybko na ten dzial.

Opublikowano

Osobiście skreślam Cię na wstępie za brak kompetencji i zdecydowania.

Kilka dni temu pisałeś temat, gdzie szukasz TGM'ów na gotowy serwer, a warunkiem głównym była składka SMS. Po negatywnym przyjęciu oferty pojawia się temat, w którym oferujesz swoje usługi jako quester. 

Moje pytanie do Ciebie: czy później będzie pomoc graficzna 3d? 

Oczywiście moje pytanie jest retoryczne. 

Oferta jest bardzo, ale to bardzo okropna, bo ani nie ma wyglądu, ani poprawności. Na przyszłość rada: lepiej być w czymś dobrym, a jeżeli brać się za kilka różnych rzeczy, gdzie Twoje umiejętności są na poziomie niskim. 

Mimo wszystko życzę powodzenia, a osobiście nie polecam. 

Opublikowano

­Napisałem do Kashido z prośbą o napisanie Questa na polowanie, gdzie będzie do zabicia wódz orków, a nagrodą będzie kasa i 5% na potwory, otrzymałem takie coś.

878Xun3.jpg

Dodatkowo...

prwjULm.jpg

Wnioski wyciągnijcie sami, pozdrawiam.

ps.

Mimo wszystko, nawet jeżeli się uczy i dopiero zaczyna - jakieś ambicje ma, więc myślę warto to docenić i nie skreślać go na starty z biegiem czasu się nauczy, jedynie uważam ze za szybko na ten dzial.

Uwaga słuszna, lecz z takim doświadczeniem nie powinien oferować się jako quester.

@ autor

Nabierz doświadczenia, bo ten quest mówi sam za siebie a jeszcze nie kompletny bo nie działa tak jak powinien..

Cóż powodzenia..

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie musiałem widzieć nic twojego, zapewne z ciebie taki sam quester jak technik czy grafik  xD  xD 

Nie groź mi tak, bo naprawdę się przestraszyłem, pucuj się dalej  xD. Jak już Mizune wspomniał, do kabaretu byś się nadawał pajacu  :D

Jestem noname i dobrze mi z tym, nie potrzebuje dowartościować się na forum.

Wracając do tematu.

Skoro tak wygląda pisanie questów tego użytkownika, to w dalszym ciągu życzę mu powodzenia, tym razem w nauce ich pisania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...