Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Leavebuster

Rexx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy nie zna ktoś jakiegoś sposobu na ominięcie tego leaverbustera? Wczoraj ok. północy do mój internet po prostu padł przez co nie mogłem wejść do gry, rano patrzę leaverbuster na 5 gier po 20 minut, jest to nieco irytujące, ponieważ jestem ukarany za coś czego nie zrobiłem.. Jeżeli zły dział przepraszam, wolałem tu napisać bo są 'Poradniki' może ktoś takowy napisał a ja nie mogę znaleźć, dodam, że nie działa ominięcie poprzez 'Tworzenie drużyny'

Opublikowano

@XCir Jak nie wiesz to nie pisz, w team builderze też się czeka.

@topic

Ja miałem za nic tą blokadę na 20 minut, i też trzeba było zagrać te 5 gier żeby to sie skończyło, niema szans na ominięcie tego.

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

@topic

Ja miałem za nic tą blokadę na 20 minut, i też trzeba było zagrać te 5 gier żeby to sie skończyło, niema szans na ominięcie tego.

Po prostu nie zauważył.. sam dopiero się skapłem 2 dni temu, że się też czeka. Ale wcześniej właśnie na Team Builderze nie musiało się czekać tych np 20 minut i jak znalazło Ci team to lajt bo szybko karę zbijałeś.

A co do tematu to nie da się tego już pozbyć tak jak wcześniej więc najlepiej sam pograj jakieś COOP vs Bots (szybkie mecze) lub odpal bota i niech Ci rozegra.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Jak ostatnio musiałem czekać to w Builderze się nie czekało. Nie wiedziałem, że to się zmieniło.

Opublikowano

@topic

Nie ma czegoś takiego, że za nic dostaniesz :) Kiedyś owszem, dostawałeś np. blokady czatu błędnie np. na setki gier, ale leavebuster co jak co, działa dobrze :) Tylko błędne jest to, że jak się wyjdzie z wybierania bohatera poprzez wywalenie prądu/neta to od razu nakładana jest kara ... :\

Opublikowano

No niestety. Riot nie może sprawdzić, że wywaliło Wam neta. I napewno to nie było pierwszy raz bo także tak miałem i czekałem 5 minut. :)

Opublikowano

Dla mnie ten caly leavebuster to idiotyzm. Wolałbym dostac bana na 3 dni i se pograc w cos innego a nie czekac po 20 min zeby zagrac w lola.

Zwłaszcza gdy w teamie mam betony ktore nie chca sie poddac mimo tego ze mamy 2 afk. Rito pls

Opublikowano

Dla mnie ten caly leavebuster to idiotyzm. Wolałbym dostac bana na 3 dni i se pograc w cos innego a nie czekac po 20 min zeby zagrac w lola.

Zwłaszcza gdy w teamie mam betony ktore nie chca sie poddac mimo tego ze mamy 2 afk. Rito pls

dzięki lb jest mniej nabków z takim nastawieniem jak ty c: "3dni zleci od razu". Permy powinny być od razu za takie coś ^^

Kiedyś dało się ominąć grając w teambuilder, ale teraz rito to wyłapało i naprawiło ^^. Odpal sobie kolejke, idź zrobić jakąś kawę czy coś i szybko zleci. 

A co do tego, że 20min to jednak coś jest na rzeczy :) Zaczyna się od 5minut więc nie mów, że też jesteś bez winy c:

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Co do 'odpalenia bota' to nie ma takiej opcji, już wolę sam sobie to na spokojnie rozegrać przeciwko tym botom bo nie chce dostać blokady konta za używanie jakiegoś 'syfu'. Ale dziękuje za zainteresowanie tematem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...