Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysły na cheaty

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TZ6kIrX.png

Witam.

Tutaj możemy pisać swoje pomysły związane z cheatami i o nich dyskutować.
Jeżeli chcesz się podzielić swoim pomysłem, pamiętaj aby dokładnie go opisać w celu uniknięcia spamu.

636451494245979649038.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co myślicie nad tym, żeby zrobić cheata do fify world polegającym na dodawaniu zawodników na ławkę i ich quick-sell? Może cheat nie byłby aż tak przydatny, ale jak ktoś ma masę zawodników rare, co chodzą całe nic, a im się nie chcę ręcznie quick-sellować to by ustawił bota i po problemie ;)

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Panowie szukam osób co potrafią napisać trainer (program) do fify 15 ultimate team na xbox 360 lub PS3.  Wiem ze Chińczycy i nie tylko oni takie coś mają i nabijają  na meczach offline.  Podobno rzecz jest b. skomplikowana  z tego co czytałem w necie trzeba  jtag na xboxa   całą grę z pamięci konsoli zrzucić  do  jakiegoś programu co oferuje sprężenie zwrotne  potem przechwycić pakiety z konsoli do serwera ea  (chodzi o wynik meczu) odszyfrować je i zmienić wynik meczu i zbudować własnego klienta.

Są to ogólniki ale nic więcej nie udało mi się wyszperać jest to trzymane w wielkiej tajemnicy. Goście z rankingu zarobki mecz mają niezłe staty  wygranych meczy. Podobno to funkcjonuje od fify 14.

Na konsolach można mieć nieograniczoną ilość kont w fifie . Ktoś pomoże  może coś więcej wie na ten temat......

Opublikowano

Co myślicie nad tym, żeby zrobić cheata do fify world polegającym na dodawaniu zawodników na ławkę i ich quick-sell? Może cheat nie byłby aż tak przydatny, ale jak ktoś ma masę zawodników rare, co chodzą całe nic, a im się nie chcę ręcznie quick-sellować to by ustawił bota i po problemie ;)

Takie coś można na pewno napisać.

Gorzej będzie tylko z zainteresowaniem, bo mało kto ma tylu zawodników, żeby nie móc ich sprzedać ręcznie.

Opublikowano

coins generator fifa 15 android :D

Coins generatorów nie będzie nigdy.

Liczbę posiadanych można zmienić, ale tylko wizualnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A może Fifa world auto trainer. jakiś nowy 2015r. bo jak na razie to żaden trainer automatyczny mi nie działa ... więc może jakiś nowej generacji ;) ?

Pomogłem daj +++  <3

Opublikowano

A może Fifa world auto trainer. jakiś nowy 2015r. bo jak na razie to żaden trainer automatyczny mi nie działa ... więc może jakiś nowej generacji ;) ?

Działa, napisz do @Pawellek

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

a np. program "cheat" do wystawianiau kilku, kilkunastu, kilkudziesieciu, kilkuset kart na rynku ? Mam np. 1000 kontraktów albo 500 kart kondycji załóżmy że jedna z nich około 1000 monet to da sie zarobić a tak średnio mi sie chce recznie 500 kart wystawiac :P a może jest już taki ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Raczej nie przez ograniczenia liczby kart na liście transferowej.

Przy mniejszych ilościach niektóre autobuyery same wystawiają karty, ale nie wszystkie na raz.

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...