Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim Character Mod

Linaxis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym sobie zmienić swój character, wygląd mi się znudził, a jest wiele ciekawych postaci w necie, jest to chyba legalne, posiadam oryginał gry więc jedynie co mnie interesuje to zmiana postaci, jak mogę ją zmienić, gdzie kopiować pliki z modem :) dziękuje i pozdrawiam

Opublikowano

Instalujesz nexus mod manager i jedziem. Jak planujesz wgrywać sporo modów to bez programu loot się nie obejdzie. A jak co chwila coś będziesz zmieniał to savetool.

I jaka płeć postaci. Nie chcę się tu produkować jeśli nie wiem czym grasz. Ewentualnie rasa. Chyba że chcesz mod na rasy. 

Opublikowano

Wgrywasz co chcesz, grasz kim chcesz. Podaj jaką grasz rasą (lub jak chcesz moda na rasę) i płeć. Jak to podasz to podam ci listę. 

Opublikowano

jakbyś chciał sobie tylko zmienić wygląd postaci to istnieje taka komenda jak showracemenu. Klikasz tyldę( ~ ) i wyskakuje ci konsola. Tam to wpisujesz :)

Jeżeli chcesz też zmienić rasę, to już potrzeba kilku komend, których w tej chwili nie pamiętam, ale były od tego tutoriale na YT :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...