Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] Falem, Senchi

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym się odwołać od bana, ponieważ nie korzystałem z konta Falem i napisałem e-mail do Makina o usunięcie tamtego konta. Pozbyłem się również rang na konkurencyjnych forach.

Na prawdę się poprawiłem i chcę godnie reprezentować MPC.

Specjalnie założyłem nowe konto, bo na starym byłem skreślany. 

Udało mi się zdobyć kidmoda 4Story i nie mieliście do mnie żadnych zastrzeżeń. 

Bardzo mi zależy na tym i myślę, że każdemu należy się druga szansa.

Na koniec chciałbym napisać pewien cytat: "Cel uświęca środki" i przeprosić oraz liczyć na wybaczenie.

Jeżeli kogoś uraziłem swoim zachowaniem to chciałbym bardzo przeprosić, bardzo mi zależy na to, aby rozwijać dział 4story, żaden Global Moderator do póki się dowiedział o tym, że jestem Falemem, co znaczy, że się zmieniłem.

@Wujek Blacha w razie problemów poręczy za mną, a jeżeli GM'owie mają zastrzeżenie niech piszą PW.

ls3fb1.jpg

Opublikowano

Zastrzeżeń nie było, bo nie znaliśmy Twojej przeszłości. Poza tym najpierw czeka się aż rozwiąże sprawę z jednym kontem, a dopiero potem zakłada drugie. Ponadto nie wiem jak zamierzałeś pracować w teamie mpc okłamując nas nie mówiąc nam o wcześniejszym koncie? Z takim zachowaniem nigdy nie dołączysz do teamu, a tą akcją jeszcze bardziej to utwierdziłeś.

Unban. Na kidmoda póki co nie wracasz, bo musisz odpracować swoje zachowanie.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...