Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] UltraHc robic?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka tak jak w temacie, serwer by był  z White listą, na serwerze był by drop ze stone mówiąc drop ze stone nie chodzi mi o to ze super mega hiper drop tylko jak u skkf nawet troche mniejszy
Ban na 15 minut 
Gildie ale nie mówie ze bedą, to jest jeszcze do przemyślenia 
sloty 20/30
serca sie nie regenerują, tylko po zjedzeniu refila(złote jabłko) albo koxa 
skromny ładny spawn 
Autorskie pluginy mówiąc o autorskich pluginach chodzi mi o to ze 
tylko 80% autorskich pluginów bo toolsy, wg,we i permisje z neta bo lepszych nie ma 

Wypowiadajcie sie na ten temat 

Opublikowano

Bez whitelisty, użytkwonicy tylko będą niepotrzebnie czekać aż ktoś ich doda, więc to jest zbędne.

Ban zwiększ na większą ilość czasu.

Nie jest najgorzej tylko to jedzenie, nie wiem czy to dobry pomysł że serca się nie regenerują.

Może dodać regeneracje ale co jakiś czas? :)

@Edit spoko.

Kappa.

Opublikowano

+

serca sie nie regenerują, tylko po zjedzeniu refila(złote jabłko) albo koxa 

na serwerze był by drop ze stone mówiąc drop ze stone nie chodzi mi o to ze super mega hiper drop tylko jak u skkf

Reszta jak dla mnie neutralna. 

Postaraj się wymyślić coś bardziej oryginalnego, bo te wasze "propozycje" serwerów różnią sie takimi szczegółami jak duży drop z kamienia i mały drop z kamienia (prozaiczny przykład) 

Moim zdaniem WL to głupota jeśli robisz serwer publiczny ;) 

Osobiście ciekawi mnie jeszcze maszyna/ serwerownia :) 

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Bany możesz zwiększyć na 2 godziny max 3. Według mnie pomysły są dobre i ciekawe, ale żeby na taki tryb serwera weszła już większą ilość graczy, to potrzeba dobrej reklamy i zgranej ekipy serwerowej. :) Dodatkowo ratują Cię autorskie pluginy, ponieważ możesz zawsze zwiększyć szanse wybicia się Twojego serwera. Oczywiście nie sugeruje, że pluginy autorskie na serwerze są najważniejsze, tylko zawsze graczy to zadowala. 

Opublikowano

Nasz ekipa ceni sobie profesionalizm i łatwizne 
Mamy dwóch techników, którzy piszą nam pluginy na serwer 
mamy webmastera który robi nam strony pod serwery 
Budowniczych którzy są najlepsi i nie zawodni według nas 
u nas w ekipie nie ma dzieci tylko 15+ 

Jednym słowem Profesionalizmy u nas to podstawa 

Opublikowano

Bany na 15 minut to chyba zły pomysł, lepiej zrób na 6-12h. Sam pomysł na serwer nie jest zły, zobaczymy jak z wykonaniem.

Będzie możliwość odbanowania się w IS?

Opublikowano

­15 minut to za mało, jeżeli tam mało, to spróbuj dać, że z każdym zgonem powiększa się czas, załóżmy o 5 minut, zjedzenie 2 diamentów przywraca normalny czas bana - 15 minut.

Czekanie przez graczy na dodanie do whitelisty mija się z celem, nie dodawaj white-listy - kto będzie chciał, będzie grał. :)

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...