Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] FunnyGuild - zmienienie wyglądu chatu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam jeden problem mianowicie chodzi tutaj o odstęp:

93243752455242811494.png

tam gdzie jest te [R] to przed tym "[" jest takie oddzielenie jak zrobic zeby to bylo normalnie? ps: jak sie zalozy gildie to tez chce zeby takie było samo nie odzielone.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie zrozumiałem nic ;-; ale jak chcesz mogę ci pomóc chcesz coś zrobić z czatem i Fuuny guilds a do czatu stosuje się te 3 {RANK} (które miejsce w rankingu ma osoba :p) {POINTS} Każdy chyba wie ;dd {TAG} tego też nie muszę tłumaczyć a i wszystko robisz w pluginie od czatu ja posiadam plugin essentiasl i mam takie coś http://pastebin.com/6jyjvabsznajdź tam  Essentials chat gdzieś na dole mam nadzieje że pomogłem xD

Pomogłem ??

Nie bądź żyd daj mi

like <333 

Opublikowano

Nie zrozumiałem nic ;-; ale jak chcesz mogę ci pomóc chcesz coś zrobić z czatem i Fuuny guilds a do czatu stosuje się te 3 {RANK} (które miejsce w rankingu ma osoba :P) {POINTS} Każdy chyba wie ;dd {TAG} tego też nie muszę tłumaczyć a i wszystko robisz w pluginie od czatu ja posiadam plugin essentiasl i mam takie coś http://pastebin.com/6jyjvabsznajdź tam  Essentials chat gdzieś na dole mam nadzieje że pomogłem xD

a pokaż config z funnyguilds jak możesz :)

Opublikowano

­Pokaż swój config pluginu od chatu i funnyguilds. :)

mam swój chat własny napisany przeze mnie, tylko pytam sie jak to ma byc ulozone zeby nie bylo tamtej luki.

Opublikowano

­@Vinect

Zależy od czego ona się tworzy... usunąłeś FunnyGuilds i zobaczyłeś, czy nie ma tamtej luki?

tak jest normalnie ze nie ma tego oddzielenia.

Opublikowano

­@Vinect

Spróbuj dodać {TAG} przed prefixem.

ale ja to mam dodane... chodzi mi o ta luke gdzie powinno byc ten nick w lewą strone a jest o 1 miejsce w prawo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...